Κατερίνα Γεωργιάδου: Ο πελαργός χτυπά... πέντε φορές για τη Μις Ελλάς 2002
Showbiz

Κατερίνα Γεωργιάδου: Ο πελαργός χτυπά... πέντε φορές για τη Μις Ελλάς 2002

Η πρώην Μις Ελλάς Κατερίνα Γεωργιάδου είναι έγκυος στο πέμπτο παιδί της και μιλά για την ευτυχίας της μεγάλης οικογένεια που πάντα ονειρευόταν...

Η Μις Ελλάς 2002 Κατερίνα Γεωργιάδου πλέει σε πελάγη... πολλαπλής ευτυχίας, αφού περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πέμπτο παιδί της! Η καλλονή, που περπάτησε στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού και φωτογραφήθηκε για μεγάλα περιοδικά μόδας, αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της, αφήνοντας τη ζωή της ως μοντέλου. Σήμερα, στα 40 της χρόνια, είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, έτοιμη να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί από τον γάμο της με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιάννη Περογιαννάκη, με τον οποίο έχουν έναν γιο τριών ετών.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που μεγαλώνει η οικογένειά μας! Σίγουρα υπάρχουν άγχη, πάντα υπάρχουν, αλλά είναι μια όμορφη διαδικασία», λέει η Κατερίνα στη Realnews για την πέμπτη εγκυμοσύνη της. Αν και το έχει ξαναζήσει πολλές φορές νιώθει ότι βιώνει κάτι μοναδικό. «Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές», εξηγεί.

Η Κατερίνα Γεωργιάδου άφησε πίσω της το μόντελινγκ, όταν μπήκε στη ζωή της ο πρώην σύζυγός της, ο ποδοσφαιριστής Στάθης Ταυλαρίδης. Τον ακολούθησε στη Γαλλία και αφοσιώθηκε στα παιδιά τους, αφήνοντας συνειδητά την καριέρα της. «Σίγουρα αναπολώ πολλές από τις όμορφες στιγμές που είχα όταν έκανα μόντελινγκ, αλλά είναι τόσο διαφορετικό αυτό που ζω τώρα. Δεν συγκρίνονται καθόλου. Από μικρή έλεγα ότι θα ήθελα πολλά παιδιά και να είμαι μικρή μαμά. Μου άρεσε που οι γονείς μου ήταν νέοι όταν μας είχαν κάνει εμένα και τον αδελφό μου». Οι δύο μεγαλύτερες κόρες της, η 15χρονη Αναστασία και η 12χρονη Μαρία, είναι σε μια ηλικία που με τη μητέρα τους μπορούν να είναι και φίλες. Κάνουν παρέα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και αυτό είναι κάτι που η Κατερίνα απολαμβάνει.

Μετά το διαζύγιό της, το 2012, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Περογιαννάκη. «Το δυσκολότερο πράγμα είναι να καταφέρω να συνδυάζω τις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις των παιδιών, γιατί καθένα έχει τα δικά του. Ευτυχώς, έχω πολλή βοήθεια από τον άνδρα μου. Προσπαθώ να μοιράζω τον χρόνο μου σε κάθε παιδάκι μου και φυσικά στον σύντροφό μου. Οπότε, όμως βρίσκω λίγο χρό­νο, προσπαθώ να κάνω κάτι για εμένα, να νιώσω όμορφα. Να βγω μια βόλτα με φίλες μου ή να μάθω καλλιγραφία». Εκτός από την οικογένειά της, η Κατερίνα Γεωργιάδου έχει και μια καινούργια αγάπη, τη συγγραφή παραμυθιών. «Τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε το πρώτο μου παραμύθι σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φερενίκη και τον Χρήστο Ζαμπούνη. Ο τίτλος του παραμυθιού είναι "Ο Τίκι και το μαγικό δαχτυλίδι"», λέει με υπερηφάνεια η ίδια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved