Σκορδά: Τα must have σύνολα για την πρώτη χειμερινή απόδραση της νέας χρονιάς
Showbiz

Σκορδά: Τα must have σύνολα για την πρώτη χειμερινή απόδραση της νέας χρονιάς

Το 2023 μπήκε και η Φαίη Σκορδά έχει κάνει ήδη τις κατάλληλες εμφανίσεις για την πρώτη χειμερινή απόδραση της νέας χρονιάς.

Σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και της εκπομπής Πρωινό μας, εκτός του ότι ντύνεται εκπληκτικά στην εκπομπή της κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας μέσα από τα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι όλες μία και μία.

Μέσα από αυτές, δίνει τις προτάσεις της στις followers της για να αντιγράψουν το look της και να κάνουν εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Και κάπως έτσι συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις φωτογραφίες που μπορείς να δεις κι σύνολα και να αντιγράψεις εμφανίσεις για το πρώτο σου ταξιδάκι!

Δες την στη gallery

Το κορμί της παρουσιάστριας άλλωστε είναι έτσι δομημένο που μπορεί να φορέσει ό, τι θέλει είτε είναι στη μόδα, είτε όχι. Η ίδια μάλιστα έχει αποκαλύψει τα μυστικά της για να διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα και να μην παίρνει άσκοπες, αλλά και περιττές θερμίδες.

H γνωστή παρουσιάστρια από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved