Διονύσης Σαββόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με τον 18χρονο εγγονό του και το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Διονύσης Σαββόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με τον 18χρονο εγγονό του και το τρυφερό μήνυμα

Με αφορμή την ονομαστική τους εορτή ο Διονύσης Σαββόπουλος μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με τον 18χρονο εγγονό του.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μάλιστα με αφορμή αυτή την ημέρα (23-01) όπως γράφει σε σχόλιο της αναρτησή της του, αποκαλύπτει πως μαζί με τον εγγονό του, Διονύση (ακούει στο όνομά του) πήραν την απόφαση να λένε «ευχαριστώ» σε όποια από τις τρεις γιορτές αυτού του ονόματος κι αν τους ευχηθούν.

«Η ονομαστική μας εορτή είναι σήμερα 23 Ιανουαρίου του Αγ. Διονυσίου του εν Ολύμπω, μεγάλη η χάρη του αλλά λίγοι τον ξέρουν. Όλοι οι άλλοι μας λένε τα “Χρόνια Πολλά” είτε στις 3 Οκτωβρίου του Αρεοπαγίτη, είτε στις 17 Δεκεμβρίου του Ζακυνθινού. Παλιά τους πάγωνα λέγοντας τους “όχι δεν γιορτάζω” ή ” όχι, ο δικός μου είναι τον Γενάρη”. Άχαρο, ε;

Τι φταίγαν οι άνθρωποι, ακόμη και τα ημερολόγια σπανίως αναφέρουν τον δικό μας μικρό άγιο του βορρά. Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε με τον εγγονό μου να λέμε ευγενικά ένα ευχαριστώ όποτε και αν μας εύχονται αλλά να κάνουμε και αυτή την ανάρτηση, να είμαστε και εμείς εντάξει. Ευχαριστούμε, καλή χρονιά!», γράφει και βλέπουμε παρέα παππού και εγγονό να χαμογελούν φορώντας το επίσημο ένδυμά τους.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι παντρεμένος με την Ασπασία Αραπίδoυ (γνωστή στο κοινό του Σαββόπουλου με το χαϊδευτικό της, Άσπα, από τα τραγούδια και τις παραστάσεις του) και έχουν δύο γιους, τoν Κoρνήλιo και τoν Ρωμανό, και δύο εγγονούς, τον Διονύση και τον Ανδρέα.

Tους δυο τους γνώρισε η Δήμητρα Γαλάνη, κοινή τους φίλη και έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους

Το ζευγάρι φέτος γιόρτασε 55 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου!

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved