Χαμός με τη διαθήκη της Λίζα Πρίσλεϊ! Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αμφισβητεί τη διαθήκη της κόρη της
Showbiz

Χαμός με τη διαθήκη της Λίζα Πρίσλεϊ! Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αμφισβητεί τη διαθήκη της κόρη της

Προσφυγή για την εγκυρότητα της διαθήκης της κόρης της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, υπέβαλε η Πρισίλα Πρίσλει.

Πιο συγκεκριμένα η αίτηση του δικαστηρίου αμφισβητεί μια τροποποίηση του 2016 στη διαθήκη της Λίζα Μαρί που έδιωχνε την Πρισίλα ως διαχειρίστρια της περιουσίας.

Το έγγραφο έγραφε λάθος το όνομα της μητέρας της και είχε μια υπογραφή που φαινόταν κάπως «περίεργη», υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Πρίσλεϊ. Σε μια κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της 77χρονης είπαν ότι ενημερώθηκε για την «υποτιθέμενη τροποποίηση του 2016» μόνο μετά το θάνατο της Λίζα Μαρί.

Σύμφωνα με την τροπολογία αφαιρεί τη μητέρα της και τον πρώην διευθυντή της επιχείρησής της, Μπάρι Σίγκελ, από συνδιαχειριστές και τους αντικαθιστά με τα παιδιά της Ράιλι, 33 ετών και Μπέντζαμιν Κίου

Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι η τροπολογία δεν έγινε ούτε με μάρτυρα ούτε επικυρώθηκε. «Με βάση τα παραπάνω, η Υποτιθέμενη Τροποποίηση του 2016 θα πρέπει να θεωρηθεί άκυρη και το Trust, όπως τροποποιήθηκε και επαναδιατυπώθηκε πλήρως το 2010 είναι το ελεγχόμενο και έγκυρο έγγραφο και οι όροι του που διαχειρίζονται», αναφέρει η αναφορά.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved