Έλενα Μαριπόζα: Η εντατική γυμναστική και οι κοιλιακοί της λίγο πριν το Survivor All Star!
Showbiz

Έλενα Μαριπόζα: Η εντατική γυμναστική και οι κοιλιακοί της λίγο πριν το Survivor All Star!

Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα έχει ξεκινήσει για τα καλά το workout, για να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα της και τους μύες της, ώστε να είναι έτοιμη για το Survivor All Star

Την γνωρίζουμε ήδη μέσα από την δραστηριότητά της στα social media, αλλά μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι με την ομάδα των Μαχητών, την γνωρίσαμε καλύτερα και είδαμε τις ικανότητές της στα run, κάθε φορά που έτρεχε στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο με μια κοπέλα από την αντίπαλη ομάδα.

Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα αγαπάει το σώμα της και φροντίζει να το προσέχει και να διατηρείται πάντα σε φόρμα, με σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και σχεδόν με καθημερινή προπόνηση. Όπως παρακολουθούμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τους τελευταίους μήνες, έχει εντείνει τις προπονήσεις της και πηγαίνει στο γυμναστήριο σχεδόν καθημερινά, ενώ πλέον το κορμί της έχει γίνει πολύ πιο ενδυναμωμένο και φυσικά καλλίγραμμο και φυσικά οι κοιλιακοί της διαγράφονται.

Η ίδια μάλιστα είχε πει σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις της ότι είναι πολύ πιθανό να την δούμε φέτος στο Survivor All Star, μια και βρίσκεται σε συζητήσεις διαρκώς με την παραγωγή της Azun Media και είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν. Μάλιστα, η Έλενα Μαριπόζα είχε πει χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο.

Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά και μπορεί να με δείτε και αργότερα εκεί...

Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved