Media

Έλενα Κρεμλίδου: «Αν χαλάσει η σχέση μου και χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι ερώτήσεις σας»

Gossip-tv Team

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το αν θα πήγαινε και πάλι στο Survivor All Star, ενώ ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της. 

Η ίδια συμμετείχε παλαιότερα στο ριάλιτι με την ομάδα των Μαχητών και παραδέχτηκε πώς κάνει συζητήσεις με την παραγωγή και είναι πολύ πιθανό να την δούμε κάποια στιγμή μέσα στο ριάλιτι!

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το Survivor All Star, αλλά και για τον σύντροφό της, για τον οποίο και είπε πώς δεν θα έχει πρόβλημα αν μπει στο ριάλιτι, ενώ είπε και κάποια πράγματα για την σχέση τους, τα οποία και την έφεραν σε δύσκολη θέση.

«Δεν μου πήρε χριστουγεννιάτικο δώρο ο σύντροφος. Εγώ του πήρα ένα μπουρνούζι, αλλά δεν το έδωσα ακόμα. Ο σύντροφός μου δεν μου πήρε δώρο, ούτε για τα γενέθλιά μου, μη με συγχύζεις... Σίγουρα δεν θα με δείτε στην αρχή στο survivor, έχουμε κάνει κάποια βήματα. Πριν το survivor ο σύντροφός μου δεν υπήρχε στο σύστημα, να κάνει υπομονή να περιμένει, δεν κατάλαβα. Παιδιά, αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι ερωτήσεις σας κι εγώ που λέω αλήθειες».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved