Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Βίσση στο Παρίσι – «Αυτή ήταν η αφορμή...»
Showbiz

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Βίσση στο Παρίσι – «Αυτή ήταν η αφορμή...»

Στο Παρίσι βρίσκεται η Άννα Βίσση σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα με αφορμή τη συναυλία της Σελίν Ντιόν.

Σοφία Καρβέλα: Η μονολεκτική απάντηση που έδωσε στο Instagram για την προσωπική της κατάσταση

Η είδηση έγινε γνωστή σε μια περίοδο κατά την οποία η Άννα Βίσση βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη διαμάχη της με τον Νίκο Καρβέλα.

ipoundiiiiiiiiii-iiiriiii-iiiiii-12102026-101052-ii.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διευκρίνισε πως έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία για το ταξίδι χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να γνωρίζει αν η αναχώρηση της τραγουδίστριας για το Παρίσι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

«Η πληροφορία λοιπόν που ξέρω εγώ και έχω διασταυρώσει είναι ότι αυτή τη στιγμή η Άννα Βίσση μαζί με την κουμπάρα της και συνεργάτιδά της στην εταιρεία παραγωγής, βρίσκονται στη Γαλλία, συγκεκριμένα στο Παρίσι»

«Η σπουδαία ερμηνεύτρια Celine Dion που φέτος δίνει μια σειρά από συναυλίες μετά από χρόνια απουσίας από τη σκηνή, είναι αυτή που αποτέλεσε την αφορμή για αυτή την ωραία εξόρμηση. Η Άννα Βίσση λατρεύει τη Celine Dion»

Σάκης Ντόβολης: O κιθαρίστας της Άννας Βίσση, μιλά για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ και τη χημεία τους

Καραγιαννόπουλος για Βίσση-Καρβέλα: «Είναι ένα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρουν»

Νίκος Συρίγος για Βίσση-Καρβέλα: «Είναι λυπηρό» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον θάνατο του Μαζωνάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved