Σίντι Κρόφορντ - Ράντι Γκέρμπερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του γιου τους
Hollywood

Σίντι Κρόφορντ - Ράντι Γκέρμπερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του γιου τους

Μια κοινή βόλτα στην παραλία του Μαλιμπού πραγματοποίησαν η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της, Ράντι Γκέρμπερ, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον θάνατο του γιου τους, Πρίσλεϊ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατά κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικογένειά του.

Νεκρός σε κέντρο απεξάρτησης ο γιος της Σίντι Κρόφορντ

Ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ πέθανε στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Σάντα Μόνικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο υπερβολικής δόσης, έπειτα από περιστατικό καρδιακής ανακοπής.

cindu.jpg

Από την ημέρα της τραγικής απώλειας, η γνωστή οικογένεια έχει επιλέξει να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εξόδους.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης βόλτας τους, η Σίντι Κρόφορντ και ο Ράντι Γκέρμπερ φορούσαν καπέλα και γυαλιά ηλίου, προσπαθώντας να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους.

Κάια Γκέρμπερ: Η απίστευτη αποκάλυψη της κόρης της Σίντι Κρόφορντ–«Ως παιδί μού έκαναν εξορκισμό»

Σίντι Κρόφορντ: «Ο σύζυγός μου με προτιμά χωρίς μακιγιάζ και δεν θέλει να ακούει για λίφτινγκ»

Η Σίντι Κρόφορντ επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από 26 χρόνια & θύμισε γιατί παραμένει fashion icon

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved