Showbiz

Κρεμλίδου: Η πρωτόδικη απόφαση που την δικαιώνει για το revenge porn: «Είναι αντιμέτωπος με φυλακή»

Gossip-tv Team

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μετέφερε ένα ιδιαίτερο μήνυμα, μιας και είπε πώς ο άνθρωπος που την εκβίασε κάποια στιγμή στο παρελθόν για ροζ βίντεο, κινδυνεύει από μια απειλή να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης. 

Πριν από λίγο καιρό, η νεαρή κοπέλα μίλησε ανοιχτά για την ιστορία της, μιας και ήθελε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα προς τις κοπέλες που κάποια στιγμή έχουν πέσει θύμα εκβιασμού.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Open "Open Weekend" και μίλησε για το πόσο χαρούμενη και δικαιωμένη νιώθει μετά από τη νίκη της στην πρώτη δίκη για την υπόθεση revenge porn, που είχε πέσει θύμα πριν από μερικά χρόνια, το 2018. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας την είχε απειλήσει, ζητώντας της για αντάλλαγμα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

H Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είπε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που από το 2018 και μετά με έχουν εκβιάσει. Με εκβίασαν ότι αν δεν προέβαινα σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, θα ανέβαζαν το βίντεο, στο οποίο κιόλας δεν είμαι εγώ αλλά είναι το όλο concept...

Καταφέραμε να δικάσουμε και να κερδίσουμε τη δίκη απέναντι σε κάποιον που με εκβίασε με ένα μήνυμα. Από ένα πάρα πολύ απλό εκβιαστικό μήνυμα ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με τη φυλακή»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved