Γιάννης Νέζης: Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή του Ρετιρέ – Η σπαρακτική ανάρτηση
Showbiz

Γιάννης Νέζης: Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή του Ρετιρέ – Η σπαρακτική ανάρτηση

Πενθεί ο Γιάννης Νέζης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Κωστάκη» στο Ρετιρέ έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

nezis-(9).jpg

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Καλό παράδεισο μαμά! Θα σε αγαπάμε για πάντα!», έγραψε ο ηθοποιός.

neziss.jpg

Ποιος είναι ο Γιάννης Νέζης

Ένας από τους υπαλλήλους της εταιρίας "Κόσμος" που αρκετές φορές πιάστηκε στα χέρια με τη Χαρούλα Πεπονάκη και έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία για το ξεχωριστό του στιλ, ήταν ο "Κωστάκης".

Τον "Κωστάκη" υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Νέζης, ο οποίος, 28 χρόνια μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς είναι αγνώριστος!

nezis-(1).jpg

Η σειρά επρόκειτο αρχικά να συνεχιστεί και την τηλεοπτική σεζόν 1992-1993, αλλά αιφνιδίως ματαιώθηκε η συνέχισή της. Το 2015, ο Μάκης Δελλαπόρτας αποκάλυψε ότι ο λόγος που σταμάτησε η σειρά, ήταν ότι δυο εκ των πρωταγωνιστριών απαίτησαν διπλάσια χρήματα για να συμμετέχουν και στην τρίτη σεζόν, κάτι που εξόργισε τον Δαλιανίδη και έτσι πήρε την απόφαση να διακόψει αιφνίδια τη σειρά και να ξεκινήσει μία νέα, με παρεμφερές θέμα, η οποία αντικατέστησε το Ρετιρέ, τους Μικρομεσαίους. Η σειρά αυτή συμπεριελάμβανε αρκετούς ηθοποιούς από το Ρετιρέ και είχε πιο μέτρια επιτυχία, αφού ήταν φανερό ότι ήταν μια αντιγραφή του Ρετιρέ. Συνέπεια όλων αυτών, ήταν να μην γυριστεί επίσημο τελευταίο επεισόδιο του Ρετιρέ, αλλά το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν 1991-1992 να αφήνει πολλές εκκρεμότητες σχετικά με την πλοκή. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιες ήταν οι 2 ηθοποιοί που έθεσαν χρηματικό βέτο στον Δαλιανίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved