Βιτάλη για Μπισμπίκη – Βανδή: «Εκείνος σαν αγρίμι και η αγαπημένη τούρλα... »
Showbiz

Βιτάλη για Μπισμπίκη – Βανδή: «Εκείνος σαν αγρίμι και η αγαπημένη τούρλα... »

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους και το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα και… ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε και αντάλλαξε φιλιά με την αγαπημένη του .

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για χάρη της αφού του το αφιέρωσε ενώ αργότερα ο ηθοποιός πήρε στην αγκαλιά του την τραγουδίστρια όσο εκείνη ερμήνευε μια από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η Ελένη Βιτάλη σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Facebook – όπου είναι με το όνομα Ελένη Ξύδη- ένα άρθρο σχετικά με το ερωτευμένο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

vandi-bisbikis-(6).jpg

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved