Μιχάλης Μουρούτσος – Κατερίνα Παλαιολόγου: Ταξίδι για δύο στο Τελ Αβίβ!
Showbiz

Μιχάλης Μουρούτσος – Κατερίνα Παλαιολόγου: Ταξίδι για δύο στο Τελ Αβίβ!

Έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η Κατερίνα Παλαιολόγου επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι με μια ρομαντική απόδραση στο Τελ Αβίβ

Ο έρωτας του χρυσού Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Μιχάλη Μουρούτσου, και της Κατερίνας Παλαιολόγου «ταξίδεψε» μέχρι το Τελ Αβίβ. Αυτή η ρομαντική εξόρμηση στον μακρινό προορισμό, ουσιαστικά, επιβεβαίωσε τη σχέση τους, που τόσο καιρό κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι δυο τους χαλάρωσαν και διασκέδασαν μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Επισκέφθηκαν μνημεία και δοκίμασαν παραδοσιακές γεύσεις προσπαθώντας να νιώσουν όσο περισσότερο γίνεται την κουλτούρα της ισραηλινής πρωτεύουσας.

Είναι ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο και η σχέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει την καλύτερη φάση της. Και οι δύο επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και όλο αυτό το διάστημα κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα. Ζουν μαζί και απολαμβάνουν την καθημερινότητα σε όλες τις εκφάνσεις της.

Όλα δείχνουν ότι ο ένας έχει βρει στον άλλο τον ιδανικό σύντροφο, αφού οι φιλοσοφίες τους συγκλίνουν, ενώ τα ζητούμενά τους για την επόμενη ημέρα ταυτίζονται απόλυτα.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει μία ακόμη γυναίκα που διεκδικεί ποιοτικό χρόνο από τη ζωή του και εκείνος της τον παρέχει απλόχερα. Ο λόγος για τη 13χρονη κόρη του, Έλενα, με την οποία φροντίζει να μοιράζεται όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορεί. Είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά του και αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια καθώς τη βλέπει να μεγαλώνει.

Ο ερωτευμένος Μιχάλης διανύει μια υπέροχη περίοδο στο πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας. Όλα μοιάζουν ομορφότερα όταν δίπλα του υπάρχει ο άνθρωπος που κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες του και τον βοηθά κάθε ημέρα να γίνεται καλύτερος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved