Βάλια Χατζηθεοδώρου για Πέτρο Πυλαρινό: «Δεν μας έχει βγει να κάνουμε οικογένεια. Δεν μας αγχώνει»
Showbiz

Βάλια Χατζηθεοδώρου για Πέτρο Πυλαρινό: «Δεν μας έχει βγει να κάνουμε οικογένεια. Δεν μας αγχώνει»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μιλά για τα τρία χρόνια κοινής πορείας με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής τους οικογένειας.

Είναι ταλαντούχα και όμορφη, ενώ διαθέτει φρεσκάδα και έμφυτη κομψότητα που χαρακτηρίζουν το αποτύπωμά της, το οποίο κερδίζει έδαφος στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο «The voice» του ΣΚΑΙ. Στην προσωπική της ζωή είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό, φρόντμαν των Alcatrash.

«Συζητάμε τα πάντα με τον Πέτρο, ακόμη και τα επαγγελματικά μας. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις δεν χειροκροτούμε ο ένας τον άλλον...», λέει η Βάλια.

Έπειτα από μια πολύ καλή πρώτη εμπειρία την προηγούμενη σεζόν, η Βάλια συνέχισε την συνεργασία της με το talent show και εξηγεί τους λόγους στη Realnews: «Το "The voice" είναι μια πολύ ωραία συνθήκη που έχει έρθει στη ζωή μου. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά και αισθάνομαι πολύ καλύτερα, πιο άνετα. Γελάμε πολύ και περνάμε πολύ όμορφα».

Η χημεία με όλη την ομάδα, αλλά και τους coaches, είναι αυτό που την κάνει να παραβλέπει τα πολύωρα γυρίσματα και να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

pylarinos-valia-(1).jpg

«Ο Πάνος Μουζουράκης είναι οξυδερκής και τον θαυμάζω, η Έλενα Παπαρίζου για μένα είναι πρότυπο γυναίκας ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι δημιουργικός και ο Σάκης, τι να πω, είναι ο Σάκης Ρουβάς! Τα πειράγματα που κάνουν μεταξύ τους πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τα γυρίσματα από τα γέλια», τονίζει.

Η μουσική για εκείνη είναι παντού, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, στο οποίο συγκατοικεί με τον σύντροφό της. «Έχω ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον Πέτρο για πλάκα. Μπορεί να ανεβάσουμε το βιντεάκι στο Instagram. Τραγουδάω συνέχεια μέσα στη μέρα, πάντα μου άρεσε η μουσική. Μας αρέσει με τον Πέτρο να κάνουμε δημιουργικά πράγματα μαζί... Του ζητάω να μου μάθει πιάνο, κιθάρα, απλώς γιατί μου αρέσει να μαθαίνω».

Οι δυο τους μοιράζονται μια σχέση που ολοένα και δυναμώνει. «Αυτή τη στιγμή η σχέση μας είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Πέρασε η φάση του ενθουσιασμού και του να γνωριστούμε και τώρα είμαστε καλύτερα. Είμαστε μαζί τρία χρόνια, αλλά τρία χρόνια καραντίνας...

Η αγάπη που έχω είναι ουσιαστικότερη τώρα. Ελπίζω και εκείνος (γελάει)! Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που έχω ξεχωρίσει για πολλά. Είναι υποστηρικτικός και ξέρει να ακούει. Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνον, αλλά το ότι ξέρει να ακούει και να συμβουλεύει είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και δεν το έχω συναντήσει στη ζωή μου».

Παρ' όλα αυτά, η δημιουργία της δικής τους οικογένειας δεν είναι ακόμη στα πλάνα τους.

«Δεν μας έχει βγει να κάνουμε οικογένεια. Δεν μας αγχώνει. Το ζούμε μέρα-μέρα και όπως βγει».

Η Βάλια είναι χαλαρή και έχει εμπιστοσύνη στον χρόνο, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά της.

«Μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά πιστεύω πως πρέπει να κοιτάω αυτά που έρχονται. Φέτος έκανα τα περισσότερα ραντεβού. Κάποια δεν έγιναν, κάποια δεν μου ταίριαζαν. Είμαι χαρούμενη για τις συζητήσεις που έκανα, γιατί πήγαν καλά και μερικές φορές αυτό είναι σημαντικότερο από το να γίνει η δουλειά. Η τηλεόραση είναι απρόβλεπτη και με αγχώνει ο σχεδιασμός έχω αποφασίσει να δέχομαι ό,τι μου έρχεται».

Ξεκάθαρη για το τι θέλει, θέτει στόχους και τους διεκδικεί με σταθερότητα και υπομονή.

«Υπάρχουν πολλά που μου αρέσουν στην τηλεόραση. Επειδή έχω κάνει συγκεκριμένα πράγματα, θα ήθελα να κάνω και κάτι που θα φανεί ο χαρακτήρας μου. Με ενδιαφέρει η ψυχαγωγική βάση της τηλεόρασης».

Η πειθαρχία είναι κάτι που γνωρίζει από μικρή, καθώς έχει ασχοληθεί για 13 χρόνια με την αγωνιστική αεροβική σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Όμως, ένας τραυματισμός διέκοψε την πορεία της.

«Είναι μια διαδικασία, όταν τραυματίζεσαι, που την περνάς δύσκολα. Μετάνιωσα που δεν προχώρησα στο να εξασφαλίσω τα χαρτιά ώστε να μπορώ να διδάξω», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved