Δημήτρης Μαυρόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγός του που είναι πάντα διακριτικά στο πλευρό του
Showbiz

Δημήτρης Μαυρόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγός του που είναι πάντα διακριτικά στο πλευρό του

Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του ο οποίος έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί.

Στη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», μάλιστα, λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό! Ο δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Σ. Μωυσείδη», από όπου και αποφοίτησε το 1978.

Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Νανά, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά.

mavropoulos-(1).jpg

Η σύζυγος του ηθοποιού είναι μια κομψή γλυκύτατη γυναίκα που στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απαθανατιστεί μαζί σε δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους και έχουν ποζάρει ευδιάθετοι στον φακό!

«Έχω την αγωνία τι θα γίνει αύριο. Για την κόρη μου που σπουδάζει, τι θα κάνει, αν θα φύγει έξω αργότερα, αν θα βρει δουλειά τελειώνοντας, για τον γιο μου, τι θα κάνει; Γι' αυτό το ερώτημα που μπορεί να έχω εγώ ή η κόρη μου όταν μου λέει “μπαμπά τι θα κάνω όταν τελειώσω”, δεν μπορώ να βρω τη λύση. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τα παιδιά μου"», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Δείτε την γλυκύτατη σύζυγό του στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved