Απόκριες 2023: Ρετρό εικόνες από τα πιο εντυπωσιακά κινηματογραφικά πάρτι
Showbiz

Απόκριες 2023: Ρετρό εικόνες από τα πιο εντυπωσιακά κινηματογραφικά πάρτι

Απόκριες 2023 και σας πάμε πίσω αρκετές δεκαετίες στα γλέντια που στηνόντουσαν στα κινηματογραφικά πλατό για τον εορτασμό των Αποκριών.

Αν και λίγες αν κανείς τις μετρήσει, άξιες λόγου αυτές που έχουν τιμήσει το έθιμο της αποκριάς με φαντεζί στολές, απίθανες μάσκες, σερπαντίνες και κομφετί μα κυρίως τα πρόσωπα εκείνων που κρύβονταν πίσω από αυτές τις μάσκες και τις στολές.

apokries-(8).jpg


Χαρακτηριστική είναι η ταινία «Η Ψεύτρα» με την Αλίκη ντυμένη σπανιόλα και τον Βουτσά κινέζο, αλλά και η θρυλική ταινία «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια», που αν και δεν αναφέρεται στις Απόκριες, μας ταξιδεύει στην καρναβαλική Βενετία με ένα φαντασμαγορικό φινάλε!

Στο βίντεο παρακάτω θα δεις αξέχαστες στιγμές με θέμα τις Απόκριες δημοσίευσε η Φίνος Φίλμ.

Βλέπουμε καρναβαλικές σκηνές από τις ταινίες «Η Καφετζού», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», «Γαμπρός απ΄το Λονδίνο», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Η Θεία μου η Χίπισσα», «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ίλιγγος», «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Κορίτσια για Φίλημα», «Ένα Αστείο Κορίτσι», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» και «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved