Μαίρη Βιδάλη: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, είχα κάποιους εμμονικούς θαυμαστές»
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, είχα κάποιους εμμονικούς θαυμαστές»

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως κάθε φορά που ανεβαίνει στο σανίδι, μεταμορφώνεται, αποδεικνύοντας πως η τέχνη κυλάει στο αίμα της.

Μέσα από τους διαφορετικούς, αλλά πάντα εμβληματικούς ρόλους που ερμηνεύει, η Μαίρη Βιδάλη καταφέρνει και αφήνει τη σφραγίδα της στην ψυχή του κοινού, που τα τελευταία χρόνια σπεύδει στο θέατρο «Διάχρονο» για να την θαυμάσει.

Με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που την διακρίνει, η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που δεν αποδέχεται τον όρο σταρ, αν και τον αξίζει, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και μίλησε για όλους και για όλα.

  • Μέσα από το «Καλημέρα Ζωή» γνωρίσατε τεράστια επιτυχία. Βιώσατε τότε ακραία περιστατικά θαυμασμού;

Την εποχή του «Καλημέρα Ζωή» είχαμε αστεία περιστατικά με τους θεατές γιατί έμπαιναν στην δραματικότητα της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια όμως της καριέρας μου, είχα κάποιους εμμονικούς θαυμαστές που έβρισκαν το προσωπικό μου τηλέφωνο, έπαιρναν στο σπίτι και έστελναν γράμματα.

  • Φτάσατε ποτέ σε σημείο να τρομάξετε;

Σε ένα σημείο μόνο ναι. Όταν κάποιος έπαιρνε συνέχεια στις 3 το πρωί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου έλεγε ότι θα έρθει να με εκδικηθεί γιατί δεν έπαιξε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και την έπαιξα εγώ. Και ήταν άντρας (γέλια). Εγώ καταλάβαινα ότι ήταν ψυχασθενής. Δεν ήξερα πώς βρήκε το τηλέφωνο μου, γιατί τότε ήταν με απόκρυψη. Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο. Έτσι σταμάτησε νομίζοντας ότι έχω αλλάξει. Είχε μεγάλη ψύχωση.

  • Πάθατε ποτέ κρίση πανικού;

Έχω κρίσεις πανικού όταν αρρωσταίνει κάποιος δικός μου άνθρωπος. Το διαχειρίζομαι μόνη μου με ένα ψυχοφάρμακο που είναι η δουλειά μου. Αυτό όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου έχει συμβεί.

  • Είχατε ποτέ κάποιο απρόοπτο πάνω στη σκηνή;

Ναι, είχα! Μια φορά στο Βέμπο είχα μια σκηνή με τη Σαπφώ Νωταρά και πριν έπρεπε να έχω σπάσει κάποια πιάτα. Ένα γυαλί μου έκοψε το δάχτυλο και έτρεχαν μέσα. Μόλις πήγα να δώσω ένα γράμμα στη Σαπφώ τη βλέπω να βάζει τις φωνές και να οπισθοχωρεί. Το γράμμα ήταν μες στα αίματα και όταν το συνειδητοποίησα, το σκούπισα στην ρόμπα που φορούσα η οποία ευτυχώς ήταν κόκκινη. Εκείνη συνήθλε μετά από λίγο και κάπως τα μπαλώσαμε, είπε η Μαίρη Βιδάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved