Γιώργος Δεπάστας: Ο ρόλος στο Κάνε ότι κοιμάσαι και οι δυσκολίες που έχει συναντήσει
Showbiz

Γιώργος Δεπάστας: Ο ρόλος στο Κάνε ότι κοιμάσαι και οι δυσκολίες που έχει συναντήσει

Για τη μεγάλη θεατρική διαδρομή του, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και για όλα όσα έχει αγαπήσει στον ήρωά του στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Δεπάστας.

Ο Λάκης Βορίδης, ο ήρωας που υποδύεστε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι», είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Σύντομα, μαθαίνει κάτι που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις...

«Αυτό που θα μάθει είναι ότι η Μπετίνα συναντήθηκε με την Αμάρα, τη σύντροφο του Στράτου, που έβαλε να χτυπήσουν την κόρη μας με το αυτοκίνητο, επειδή ήταν τρελή για εκείνον. Μαθαίνει λοιπόν ότι η γυναίκα του συναντήθηκε μαζί της και της είπε όλη την ιστορία με τον Στράτο. Σχεδόν της είπε ότι αυτή τον σκότωσε».

depastas-(3).jpg

Αυτή η πληροφορία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί από εδώ και πέρα ο Λάκης;

«Ό,τι και αν μαθαίνει σε αυτή την ιστορία λειτουργεί πάντα με γνώμονα την οικογένειά του. Ακόμα και αυτό που έμαθε, αν και δεν είναι πολύ σίγουρος, ότι η Μπετίνα, δηλαδή, διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Χριστόφορο, το πέρασε στο ντούκου, απλώς και μόνο για να είναι καλά η οικογένειά του. Θα μπορούσε να κάνει ακόμα και φόνο για την οικογένειά του».

Τι έχετε αγαπήσει εσείς σε αυτό τον ήρωα;

«Πάρα πολλά πράγματα! Από την αγάπη του για την οικογένεια, που είναι πολύ βασικό, μέχρι τις αρχές του γενικότερα. Αρχές που έχει πάρει από το Πολεμικό Ναυτικό. Δεν ξέρω πώς το κατάφερε αυτό ο Σκαραγκάς -που έτσι κι αλλιώς έχει γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο- και αποτύπωσε στον ήρωά μου αυτή την εικόνα που είχαμε όλοι για τους ανθρώπους του Πολεμικού Ναυτικού, ότι σαν να ήταν πάνω από τα άλλα σώματα. Το νιώθω σε κάθε κίνησή του. Μου φέρνει κάτι παλιό και ωραίο. Κάτι ελληνικό!»

1678702272113-87962840-depastas.jpg

Έχετε μια μεγάλη, κυρίως θεατρική, διαδρομή...

«Ναι, στο θέατρο έχω κάνει πολλά πράγματα. Τηλεόραση πάλι δεν έχω κάνει πολλή. Μου δόθηκε τώρα αυτό το δώρο -γιατί είναι πραγματικό δώρο- να είμαι στο «Κάνε ότι κοιμάσαι», και έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ η τηλεόραση».

Είχατε δυσκολίες στα πρώτα χρόνια σας σε αυτήν τη δουλειά;

«Όχι, δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες, διότι μετά τη σχολή αυτό που ήθελα είναι να είμαι ένας χρήσιμος ηθοποιός που να έχει διάρκεια, και νομίζω ότι το κατάφερα. Από τη σχολή ξεκινήσαμε 28 άτομα να γίνουμε ηθοποιοί και πλέον δουλεύουμε πλέον μόνο οι δύο σε αυτόν το χώρο. Είχα την τύχη -τη μεγάλη τύχη- να παίζω με ανθρώπους πολύ αγαπημένους», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved