Σοφία Παπαϊωάννου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της
Showbiz

Σοφία Παπαϊωάννου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της

Για τα παιδιά της, το μεγαλύτερο μάθημα που της έχει δώσει η ζωή αλλά και για την πηγή έμπνευσης της, μίλησε η Σοφία Παπαϊωάννου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά έχετε δεχτεί πόλεμο;

«Όχι, δεν θυμάμαι κάποιον -συνάδελφο ή μη να μου έχει επιτεθεί για κάτι»

papaioannou-(3).jpg

Είστε επίσης και μητέρα δύο παιδιών, 20 και 17 χρόνων. Τι τα έχετε διδάξει;

«Νομίζω το παράδειγμα είναι η καλύτερη διδαχή. Πάντα οι εργαζόμενες μητέρες έχουν τύψεις διότι δουλεύουν πολύ και δεν βλέπουν όσο θα ήθελαν τα παιδιά τους. Βέβαια, προσπαθούσα, όσο μπορούσα, να είμαι κοντά τους. Για αυτό πάντα προτιμούσα να είμαι σε εκπομπές που σου δίνουν την ευελιξία του ωραρίου. Οπότε δεν θεωρούσα πως ήμουν απούσα, όπως άλλες γυναίκες που δυστυχώς δουλεύουν σε σκληρά ωράρια. Για εμένα η δημοσιογραφία είναι ταυτότητα. Είμαι περήφανη και το αγαπώ αυτό το επάγγελμα, διότι έχει πολλή δημιουργία μέσα του. Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας είναι να βλέπουν τους γονείς τους ικανοποιημένους με τη ζωή τους και δημιουργικούς»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που σας έχει δώσει η ζωή;

«Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό από όλα. Να έχεις γύρω σου ανθρώπους που αγαπάς και σε εμπνέουν. Αυτό για εμένα είναι το σπουδαιότερο όλων».

1678702752344-654345698-papaioannou-(1).gif

Ποιος άνθρωπος σας εμπνέει;

«Ήμουν τυχερή που βρήκα έναν-δυο ανθρώπους που με ενέπνευσαν. Από πολύ μικρή έβρισκα συγγραφείς κυρίως και ανθρώπους της Ιστορίας που με ενέπνεαν και πολλές φορές γυρνούσα σε αυτούς όταν απογοητευόμουν από κάτι στη δημοσιογραφία που είναι ένας πολύ σκληρός χώρος. Πάντα προσπαθούσα να αυτοεμπνέομαι από πράγματα».

1678702767671-433581727-papaioannou-(1).jpg

Ποιος συγγραφέας, ακόμα κι αν δεν είχατε την τύχη να τον γνωρίσετε, υπήρξε πηγή έμπνευσης για εσάς;

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, με ενέπνεε ο τρόπος που έκανε συνεντεύξεις η Οριάνα Φαλάτσι. Στην πορεία είχα ενθουσιαστεί με πολλούς συγγραφείς. Μία που αγαπώ ιδιαίτερα είναι η Τζόαν Ντίντιον. Υπάρχουν άνθρωποι που έχω διαβάσει όλα τους τα βιβλία, αλλά και αυτό είναι πολύ προσωπικό», λέει στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved