Ισμήνη Αϊβάζη: Το βίντεο όπου χορεύει με τον πατέρα της στο Tik Tok έγινε viral!
Showbiz

Ισμήνη Αϊβάζη: Το βίντεο όπου χορεύει με τον πατέρα της στο Tik Tok έγινε viral!

Η 15χρονη κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου έχει την ομορφιά της μαμάς της και το αθλητικό lifestyle του πατέρα της... 

Η Ισμήνη η οποία έχει ήδη αποδείξει ότι διαθέτει καλλιτεχνικό DNA αφού έχει ήδη αναλάβει ρόλο σε σειρά, είναι συγχρόνως και μία πολύ πρόσχαρη έφηβη που ζει όπως ακριβώς και τα παιδιά της ηλικίας της.

Είναι πολύ ενεργή στα social media, πάντα με την επίβλεψη των γονιών της ενώ ως χαρακτήρας είναι πολύ φιλική, προσηνής και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Φυσικά, έχει και λογαριασμό στο Tik Tok και συχνά ανεβάζει βιντεάκια από την καθημερινότητά της.

aivazis-ismini-(2).jpg

Όπως έκανε πρόσφατα, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τον πατέρα της Γιάννη Αϊβάζη σε τρελά κέφια να την ακολοθεί στις χορευτικές της φιγούρες.

Έχοντας συγχρονιστεί -σχεδόν- απόλυτα στον ρυθμό και ντυμένοι και οι δύο με αθλητικά ρούχα, μπαμπάς και κόρη έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μαζί, όπως συνηθίζουν κάθε μέρα, όταν έχουν χρόνο.

aivazis-ismini-(1).jpg

Άλλωστε τόσο ο Γιάννης Αϊβάζης όσο και η Μαρία Κορινθίου κάθε φορά που τούς δίνεται δημόσιος λόγος, αναφέρονται με μεγάλη αγάπη για τη μοναχοκόρη τους που ήρθε στον κόσμο, μόλις λίγο καιρό μετά τη σύναψη της σχέσης τους. Και όπως έχουν παραδεχτεί και οι δύο αν και το ειδύλλιό τους προχώρησε με... συνοπτικές διαδικασίες, όχι μόνο δεν το μετάνιωσαν ποτέ αλλά νιώθουν και πολύ ευτυχισμένοι που με την Ισμήνη τους έχουν πραγματοποιήσει το όνειρό τους που ήταν η δημιουργία οικογένειας.

Δείτε το βίντεο μπαμπά και κόρης που ήδη έχει κερδίσει πάνω από 30.000 likes.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved