Χριστίνα Μπόμπα: Το σπίτι της είναι ένας μεγάλος παιδότοπος! Έχει ακόμη και… τραμπολίνο!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Το σπίτι της είναι ένας μεγάλος παιδότοπος! Έχει ακόμη και… τραμπολίνο!

Το είδαμε κι αυτό μέσα στο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η γλυκιά μανούλα έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και κάθε φορά μας εκπλήσσει!

mpompa-(4).jpg

Αυτό όμως που είδαμε στο νέο βίντεο που ανέβασε με τις κόρες της σε ώρα παονχιδιου, η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Στη μέση του σαλονιού της είδαμε τη μια από τις δυο μικρούλες να χοροπηδάει χαριτωμένα πάνω σε ένα… τραμπολίνο.

Και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη με το νέο της παιχνίδι.

Δες το βίντεο που έχει ανεβάσει!

«Δεν με αφορά πλέον. Αν μπαίνει θέμα σύγκρισης, μπορώ να σκεφιώ δέκα ανθρώπους που εκτίθενται πιο πολύ από μας. Ίσιος κάποιοι το λένε αυτό γιατί είμαστε και οι δύο άνθρωποι των social. Εγώ είμαι ανοιχτό βιβλίο, θέλω να μοιράζομαι με τον περίγυρό μου. Δεν σκέηιτομαι ποτέ τι θα πει ο άλλος - και από τότε που έκανα παιδιά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Απλώς κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενη.

mpompa-(5).jpg

Αυτό που έχω πει είναι ότι με τα μωρά δεν μπορώ να επικεντρωθώ σια social media. Δεν έχω ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για να αφοσιωθώ παιδιά. Έπιασα όμως τον εαυτό μου στην παραλία να μην τον ενδιαφέρει. Αγάπησα τον εαυτό μου επειδή έκανα δυο πλάσματα που λατρεύω. Δεν μπορείς ωστόσο να κατακτήσεις αμέσως αυτή την επίγνωση. Αλλιώς, οι έφηβοι θα ήταν σοφοί!», απάντησε πρόσφατα η ίδια αναφορικά με την ενασχόλησή της με τα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved