Ιωάννα Μαλέσκου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η αγωνία και το… πιλάτες
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η αγωνία και το… πιλάτες

Στο μήνας της μπαίνει σε μερικές ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου και όπως αποκαλύπτει είναι ελαφρώς αγχωμένη.

Η όμορφη παρουσιάστρια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τη απόφαση της να μην σταματήσει τη γυμναστική και πως ένιωσε όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε πως περιμένει κοριτσάκι.

maleskou-(5).jpg

Αυτή την περίοδο, της εγκυμοσύνης, έχεις άγχος ή είσαι χαλαρή;

«Είμαι λίγο ναι σε όλα! Από τη μία, αισθάνομαι απίστευτη χαρά και, από την άλλη, επειδή την περίοδο της εγκυμοσύνης κάθε μέρα είναι διαφορετική, δεν ξέρω τι ακριβώς να περιμένω. Γι’ αυτό, καθώς για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κανέναν από το περιβάλλον μου, άρα δεν μπορούσα να πάρω και συμβουλές, διάβαζα σχετικά με το θέμα. Παράλληλα, είχα την πεποίθηση ότι ο οργανισμός μου θα μου δείξει τι χρειάζεται, τι μπορώ να κάνω και τι όχι. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν ένιωθα άγχος, αλλά τη λαχτάρα, την ανυπομονησία και τη μεγάλη χαρά που εξακολουθώ να αισθάνομαι. Απλώς, τώρα που είμαι μόλις ένα μήνα πριν από τον τοκετό, είναι διαφορετικά, υπάρχει λίγη αγωνία».

Για τα κιλά αγχώθηκες;

«Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ! (γέλια) Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν - προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη».

maleskou-(4).jpg

Κάνεις πιλάτες, σωστά;

«Ναι. Πολλοί γιατροί συμβουλεύουν τις εγκύους, ακόμα κι αν δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με αυτό το είδος εκγύμνασης, να το κάνουν. Κι αυτό γιατί, αφενός, βοηθά, με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο, συνολικά το σώμα όσον αφορά τις αλλαγές που βιώνει και εκείνες που θα έρθουν και, αφετέρου, συμβάλλει στον τοκετό. Φυσικά, πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αναπνοές. Άρα, για μένα, που ήμουν μυημένη στον κόσμο του πιλάτες, ήρθε σαν μια ωραία συνέχεια της άσκησής μου. Κάθε μάθημα -ανεξάρτητα από το πώς τα έχω πάει- δίνει και σε μένα και στη μικρούλα μια αίσθηση ενέργειας και χαράς».

1679649757560-924327451-maleskou-(1).jpg

Το μωράκι σας είναι κορίτσι. Ήθελες να είναι κορίτσι;

«Πολύ! Το είχα δει και στον ύπνο μου. Δεν ξέρω αν συνέβη επειδή το ήθελα τόσο πολύ. Λέγαμε βέβαια πως, ό,τι και να είναι, θέλουμε να είναι γερό, αλλά, με το που μας είπε ο γιατρός ότι είναι κορίτσι, φωτίστηκε το πρόσωπό μου», λέει στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved