Βασίλης Ευταξόπουλος: «Στα Εγκλήματα περάσαμε υπέροχα»
Showbiz

Βασίλης Ευταξόπουλος: «Στα Εγκλήματα περάσαμε υπέροχα»

Τον Βασίλη Ευταξόπουλο απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά της ΕΡΤ που έχει κάνει γκελ στον κοινό, Κάνε ότι κοιμάσαι.

Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του για όλα και αναφέρθηκε και στα «Εγκλήματα» μέσα από τα οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

  • Τα «Εγκλήματα» είναι μια σειρά που από το 1997 αγαπιέται και συζητιέται. Σας συγκινεί που μετά από 25 χρόνια ακόμη ας μιλούν για τον Παύλο;

Φυσικά, πολύ! Ήταν μια στιγμή εξαιρετική. Περάσαμε υπέροχα. Μετά από τόσα χρόνια, νιώθω το ίδιο πράγμα που αισθανόμουν και τότε. Πηγαίναμε στα γυρίσματα, χωρίς να έχουμε όλοι σκηνές. Ήμασταν μια παρέα. Είχαμε αλήθεια. Παίζαμε! Δεν ήταν μια δουλειά.

  • Αληθεύει ότι παραλίγο να πνιγείτε σε ένα γύρισμα;

Ναι! Ήμαστε όλοι επάνω σε μια βάρκα, στη Σύρο, για να γυρίσουμε τη σκηνή του πνιγμού. Έπρεπε να κάνουμε μια βουτιά και από κάτω ήταν ο δύτης με την κάμερα και μας έγραφε. Όλοι είχαν ένα φόβο. Εγώ λοιπόν, πήρα όλα τα βαρίδια και βούτηξα μέ τέτοια δύναμη που παραλίγο να πνιγώ. Με έσωσαν. Βγήκα μπλε.

  • Έχετε ζήσει μεγάλους έρωτες;

Έχω ζήσει, αλλά ο μεγαλύτερος είναι το θέατρο. Ασχολήθηκα με αυτό σχετικά μεγάλος. Μπήκα στη σχολή 25 χρόνων. Ήταν η τελευταία χρονιά που θα μπορούσα να μπω στο Εθνικό Θέατρο, είπε ο Βασίλης Ευταξόπουλος στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved