Συγκλονίζει ο Τσαλίκης για την σύζυγό του, Δώρα: «Πήγε να πεθάνει, την έβαλαν στην εντατική»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Τσαλίκης για την σύζυγό του, Δώρα: «Πήγε να πεθάνει, την έβαλαν στην εντατική»

Στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30-03) ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής μιλώντας για τη γνωριμία με τη γυναίκα του, Δώρα αποκάλυψε πως εκείνη την πρώτη βραδιά, έζησαν έναν εφιάλτη.

tsalikis-(2).jpg

«Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί», είπε ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ανέφερε:

1680246110159-362124936-tsalikis-(3).jpg

«Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή. Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε».

tsalikis-(1).png

«Τα παιδιά μου είναι τρία πολύ καλά παιδιά, που έχουμε μια ωραία σχέση και περνάμε καλά! Έχασα πράγματα από το μεγάλωμά τους αλλά έχω λύσει τα ενοχικά μου. Ένα βράδυ που έλειπε η Δώρα με τα παιδιά, ξάπλωσα στα κρεβάτια τους για να δω το σπίτι από τα δικά τους μάτια. Πλάνταξα στο κλάμα!».

1680246124480-393891982-tsalikis-(1).jpg

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει. Τη δεδομένη στιγμή που το είπα, ήταν κάτι που το πίστευα, ήταν αληθινό. Ποτέ δεν προκάλεσα καμία κατάσταση. Όσες φορές έχω τοποθετηθεί δημόσια είναι επειδή με έχουν προκαλέσει», είπε αναφορικά με το αν έχει αν έχει μετανιώσει για δηλώσεις που έχει κάνει δημόσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved