Χάρης Χιώτης: Τα Νούμερα και ο ρόλος στη νέα σειρά στην ΕΡΤ
Showbiz

Χάρης Χιώτης: Τα Νούμερα και ο ρόλος στη νέα σειρά στην ΕΡΤ

Τον Χάρη Χιώτη τον αγαπήσαμε ως Χάρη Γαμμάτο στα σουρεαλιστικά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά. Τώρα θα τον γνωρίσουμε και ως ορθολογιστή Ανδρέα, αγαπημένο γιο του Γιάννη και της Λυδίας, οι οποίοι μένουν στον «Τρίτο όροφο», τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1.

Είμαστε εν αναμονή της νέας κωμωδίας της ΕΡΤ1...

«Ο «Τρίτος όροφος» είναι μια νέα σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν η Λυδία Φωτοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, δυο εξαίρετοι ηθοποιοί. Η χημεία τους είναι απίστευτη. Ακολουθεί τη συγκινητική ιστορία δυο ανθρώπων που αγαπήθηκαν, αγαπιούνται και συμπορεύονται στη ζωή. Εγώ υποδύομαι το ένα από τα δύο τους παιδιά, το γιο τους, τον Ανδρέα».

xiotis-(1).jpg

Θα θέλατε να έχει και η δική σας ζωή μια τέτοια πορεία;

«Νομίζω ότι η ζωή ξέρει πάντα καλύτερα, οπότε ξέρει σε ποια μονοπάτια μάς οδηγεί και ποιους δρόμους μάς καλεί να διαβούμε και να επιλέξουμε. Επειδή αυτά κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αν είναι να συμβεί και να καταλήξει έτσι, με μια πολύ ωραία σχέση όπου θα συμπορεύομαι με έναν άνθρωπο, εννοείται πως, ναι, θα το ήθελα!»

Ποια είναι η κατάσταση του Ανδρέα;

«Ο Ανδρέας αγαπά πολύ τη μητέρα και τον πατέρα του, είναι λογιστής, παντρεμένο έχει μεγαλώσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτό ορίζει κατά πολύ την πραγματικότητά του. Έχει μια σεβαστική σχέση με τους γονείς του και, όποτε καλείται, είναι δίπλα τους, τους βοηθά, τους συμπληρώνει και ταυτόχρονα τον συμπληρώνουν και αυτοί».

xiotis-(2).jpg



Τι θέματα θα θίγονται στα επεισόδια;

«Ανθρώπινα θέματα, γεμάτα καθημερινές ασχολίες και ενασχολήσεις των ανθρώπων και επίσης θέματα που συναντάμε στη ζωή ενός ζευγαριού στο ηλικιακό στάδιο που τους βρίσκουμε στην ιστορία μας. Τα ζευγάρια σε κάθε δεκαετία της κοινής ζωής τους έχουν διαφορετικά θέματα να αντιμετωπίσουν. Όταν μεγαλώνουν οι άνθρωποι, μεγαλώνουν παράλληλα και οι αδυναμίες τους. Βλέπουμε, λοιπόν, το πώς αυτές μπορούν να αγκαλιαστούν από τους άλλους γύρω τους και έτσι από ανασφάλειες να γίνουν προστασίες και ένα ωραίο έδαφος για να συνεχιστεί η ζωή».

Πάντως, δεν έχουν όλοι μια καλή σχέση με τους γονείς τους.

«Είναι διάφορα τα στάδια που περνάς με τους γονείς σου. Στην παιδική ηλικία είναι ο φάρος και η προστασία σου. Μετά έρχεται η αμφισβήτηση, αλλά, όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις ότι αυτή η αμφισβήτηση είναι μέρος μιας επανάστασης που έπρεπε να έρθει και έπρεπε να συμβεί, για να περάσει η σχέση σου με το μπαμπά σου και τη μαμά σου σε άλλο στάδιο. Και από εκεί και πέρα, όταν καταλάβεις ότι αυτή η επανάσταση συνέβη για καλό, δεν έχεις τίποτα άλλο από το να αγκαλιάσεις τη σχέση σας και να προχωρήσετε παρέα, γιατί καταλαβαίνεις ότι και ο ένας και ο άλλος θέλουν το καλό, απλώς πολλές φορές το εκφράζουν με άγαρμπο τρόπο και με τρόπο που δεν αρμόζει στην ηλικία τους ή στην κατάσταση τη δεδομένη στιγμή».

1680267469241-162281081-xiotis-(4).jpg

Προσωπικά, πώς περάσατε στη «Μάντρα» του Φοίβου Δεληβοριά;

«Πολύ όμορφα, ήταν μια ευτυχισμένη συγκυρία. Με όλα τα παιδιά αγκαλιάσαμε αυτήν τη δουλειά και αγκαλιαστήκαμε και μεταξύ μας και αυτό δημιούργησε ένα πολύ ωραίο κλίμα και το κατάλληλο έδαφος για να πραγματοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ. Φτιάξαμε μια οικογένεια και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ήταν μια ονειρεμένη περίοδος. Ξέρετε, οι χημείες των ανθρώπων δεν ταιριάζουν πάντα. Το ευτυχές στη συγκεκριμένη δουλειά ήταν ότι όλοι μαζί, ηθοποιοί και συνεργείο, ταιριάζαμε πολύ και νιώθαμε μια ασφάλεια και μια προστασία, που έδωσε αυτό το χαμόγελο και άνοιξε όμορφα και προς το κοινό», λέει στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved