Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει αδερφό που του μοιάζει πολύ και έχει και αυτός μαγική φωνή!
Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει αδερφό που του μοιάζει πολύ και έχει και αυτός μαγική φωνή!

Ο αδεφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, Στέφανος Χριστοφόρου είναι επίσης πολυτάλαντος και μοιάζει πολύ με τον μεγαλύτερο αδερφό του. 

Όλοι έχουμε γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το ταλέντο του στο τραγούδι αλλά δεν είχαμε διαπιστώσει ότι και ο αδερφός του είναι ένας τραγουδιστής με υπέροχη φωνή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος των «One» ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η solo καριέρα του.

stefanos-xristoforou.jpg

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου, Στέφανος Χριστοφόρου, είχε λάβει μέρος στο Voice το 2019. Ο Στέφανος μπήκε στο παιχνίδι ερμηνεύοντας το κομμάτι «Cry Me a River» του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Πρώτος γύρισε την καρέκλα του ο Σάκης Ρουβάς, ακολούθησαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Έλενα Παπαρίζου.

Όταν αποκάλυψε το επώνυμο και την καταγωγή του, οι coaches έβαλαν τα δυνατά τους για να τον διεκδικήσουν και να τον πάρουν στην ομάδα τους.

Στο backstage room ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για να τον στηρίξει και μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό παρακολουθούσαν την προσπάθεια του αδελφού του.

13597713_208189106248556_71017035_n.jpg

Τον Στέφανο είχε πάρει υπό την προστασία της η coach Έλενα Παπαρίζου, που γνωρίζει καλά τον αδερφό του και διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί του εδώ και χρόνια.

Τα δυο αδέρφια που είναι από την Κύπρο είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και συνηθίζουν να αναρτούν φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Instagram, βλέπουμε ότι έχουν πολλά κοινά, με παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου αλλά και ακλόνητο ταλέντο στη μουσική.

Δείτε τη φωτο παρακάτω

konstantinos-xristoforou-aderfos.jpg

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved