Μάγια Τσόκλη: «Ταξιδεύοντας, σπας τη γυάλα της μοίρας σου»
Showbiz

Μάγια Τσόκλη: «Ταξιδεύοντας, σπας τη γυάλα της μοίρας σου»

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με ταξίδια και εικόνες και τόπους μακρινούς. Η Μάγια Τσόκλη επιστρέφει στις οθόνες μας με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην Ελλάδα που ζει και αναπνέει μακριά από τα σύνορα της πατρίδας μας.

Οι «Δρόμοι των Ελλήνων» και η παρουσιάστριά τους μας καλούν να τους ακολουθήσουμε...

  • Έχοντας ταξιδέψει σε πάνω από 70 χώρες, σε ποιες θα θέλετε να βρεθείτε ξανά και γιατί;

Θα έλεγα ότι θα ήθελα να δω καινούργιους τόπους. Τη Λατινική Αμερική, που γνωρίζω ελάχιστα, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, το Βιετνάμ και την Ινδονησία.

  • Ο κόσμος αλλάζει καθημερινά γύρω μας. Πόσο αλλάξατε εσείς σε προσωπικό επίπεδο, γνωρίζοντας ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Γης;

Ελπίζω να έχω αλλάξει πολύ! Ταξιδεύοντας, σπας τη γυάλα της μοίρας σου, το έχω ξαναπεί, και δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να χαράξει το δικό του μονοπάτι. Και «το μονοπάτι πρέπει να το χαράξεις καθώς το περπατάς», όπως λέει και ο Αντόνιο Ματσάδο.

magia-tsokli.jpg
  • Πού θα περάσετε το Πάσχα, που είναι η κατεξοχήν αγαπημένη γιορτή των Ελλήνων;

Στην Τήνο και φέτος, με καλούς φίλους και ελπίζοντας ότι ο καιρός θα μας την κάνει τη χάρη.

  • Η Τήνος είναι ο προσωπικός σας παράδεισος. Για ποιο λόγο ξεχωρίσατε το συγκεκριμένο νησί;

Τι να σας πω... Την Τήνο τη γνώρισα πριν από 30 και χρόνια. Την ξεχώρισα για την αυθεντικότητα των κατοίκων της, τη φυσική ομορφιά της, τήν αρχιτεκτονική της, το σπαραγμό της. Τώρα, πολλά έχουν αλλάξει. Ο πρώτος ενθουσιασμός, η χαρά της ανακάλυψης, το ξάφνιασμα –σαν τους μεγάλους έρωτες- μετατράπηκαν σε σχέση ζωής, σε αγάπη, σεβασμό, φροντίδα, είπε η Μάγια Τσόκλη στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved