Γέννησε η Αμαλία Αρσένη - Για πρώτη φορά γιαγιά η Λούκα Κατσέλη!
Showbiz

Γέννησε η Αμαλία Αρσένη - Για πρώτη φορά γιαγιά η Λούκα Κατσέλη!

Το πρώτο της παιδί υποδέχτηκε η ηθοποιός Αμαλία Αρσένη κάνοντας για πρώτη φορά γιαγιά την πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη.

«Σε ευχαριστώ για τον ομορφότερο ρόλο της ζωής μου. Ευχαριστούμε τη γιατρό μας για την επαγγελματικότητα και την αφοσίωσή της, όπως επίσης και τη μαία μας, Μαρία Λεμπέση, για τη συμπαράσταση και φροντίδα της σε κάθε βήμα αυτού του μαγικού ταξιδιού» έγραψε στα social media η νέα μαμά, πραγματικά ευτυχισμένη μετά τη γέννηση του γιου της που ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον σύζυγό της Σπύρο Κοκκώση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2021, στην Κεφαλονιά και τώρα έζησε το θαύμα της ζωής, κρατώντας στην αγκαλιά του το αγοράκι του.

Οι δύο ερωτευμένοι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφεραν. Και ύστερα θέλησαν να βάλουν μπροστά για τη δημιουργία της οικογένειάς τους, γεγονός που επίσης κατάφεραν, ζώντας τώρα τις πρώτες στιγμές με το μωράκι τους που πλέον θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, όπως βέβαια και για την ευτυχή γιαγιά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved