Ιλάειρα Ζήση: Περιγράφει συγκλονισμένη τη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι έχασε το παιδί
Showbiz

Ιλάειρα Ζήση: Περιγράφει συγκλονισμένη τη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι έχασε το παιδί

H Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιγράφουν τα όσα βίωσαν τη στιγμή που έμαθαν τα μαύρα μαντάτα για το μωράκι τους. 

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη δημόσια ανάρτησή τους ότι έχασαν το μωράκι τους στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έκαναν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

«Το κάναμε δημόσια γιατί θέλουμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες, όπως και τους άνδρες. Δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Να μη νιώθουν μόνες και να μην κατηγορούν τον εαυτό τους γι’ αυτό που τους συμβαίνει. Έχω διαβάσει χιλιάδες ιστορίες γυναικών», είπε η Ιλάειρα Ζήση, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Εμείς πήγαμε για έναν ακόμη υπέρηχο. Στην 8η εβδομάδα ακούσαμε την καρδούλα του, μετά πήγαμε στην 10η εβδομάδα για τον επόμενο υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλιά της Ιλάειρας, μας είπε ο γιατρός: “Παιδιά, δεν σας έχω καθόλου καλά νέα… δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό”», είπε από την πλευρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

1675205170585-472143646-mavrikios-ilaeira-1-800x594.jpg

«Μας είπε ο γιατρός: “Μισό λεπτάκι, μη μιλάτε λίγο” και μετά ξεκινά να μας εξηγεί… αυτό», είπε η Ιλάειρα Ζήση συγκλονισμένη.

«Το σοκ είναι ότι τη μία εβδομάδα βλέπαμε την κίνηση της καρδιάς που χτυπάει και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακίνητο και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Την Ιλάειρα την έπιασε μια φρίκη στην αρχή, μήπως έκανε κάτι λάθος», είπε τέλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εμφανώς καταβεβλημένος.

mavrikios.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved