Τάσος Κωστής: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί κόπηκε το Ρετιρέ: «Κάποιοι είχαν πρόβλημα οικονομικό»
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Τάσος Κωστής: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί κόπηκε το Ρετιρέ: «Κάποιοι είχαν πρόβλημα οικονομικό»

Ο Τάσος Κωστής είχε άκρως εξομολογητική διάθεση σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, κάνοντας και μια αναδρομή στο παρελθόν, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που είχε κοπεί η σειρά «Το Ρετιρέ».

  • Θεατρικά γιατί δεν σας βλέπουμε φέτος;

Απέχω θεατρικά λιγάκι, δεν θέλω, για δικούς μου, προσωπικούς λόγους. Δεν θέλω να λείπω τα βράδια από το σπίτι και να μεταφέρω κάποιον ιό. Κάνω μισό αιώνα ανελλιπώς θέατρο, οπότε δεν πειράζει αν μια χρονιά και δύο δεν κάνω.

  • Ζήσατε στις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, καταφέρατε να αποκτήσετε ένα γερό κομπόδεμα;

Το κομπόδεμα πάει ανάλογα με το μυαλό του καθενός, τι ανάγκες έχει. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να πω πως ήμουν νοικοκύρης, δεν σπατάλησα τα λεφτά μου. Μπορεί να έφαγα λεφτά, γιατί είναι για να τρώγονται, αλλά δεν τα σπατάλησα. Ζω αξιοπρεπώς την οικογένειά μου και να μην δουλέψω, δεν έχω ανάγκη. Γιατί και οι ανάγκες μου είναι πολύ μικρές. Το να πάω 15 φορές τον χρόνο στα μπουζούκια, δεν μου λέει τίποτα πια.

tasoskostis.jpg
  • Το «Ρετιρέ» παίζεται μέχρι τώρα και αν το δει κανείς, αισθάνεται ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά στην κοινωνία.

Δεν αλλάζουν τα πράγματα, τα ίδια μένουν. Απλά ο Δαλιανίδης έπαιρνε πράγματα μέσα από τη ζωή και τα μετέφερε στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, πολλές φορές και προφητικά. Και να έκλεβε μια ιδέα απ’ έξω την προσάρμοζε στα ελληνικά δεδομένα. Τώρα αν μεθαύριο ένας ιστορικός δει τα σίριαλ που έχουμε τώρα, δεν θα καταλάβει πώς ήταν η κοινωνία η σημερινή. Δεν είναι η ζωή η δικιά μας μέσα στα σίριαλ που παίζονται, είναι κάποιες άλλες ζωές.

  • Τελικά το «Ρετιρέ» γιατί σταμάτησε λίγο απότομα;

Από ό,τι κατάλαβα κάποιοι ηθοποιοί είχαν κάποιο πρόβλημα οικονομικό ή δεν ξέρω ακριβώς τι με τον Δαλιανίδη και είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Από την στιγμή λοιπόν που είπαν αυτό, πήρε η μπάλα και εμάς τους υπόλοιπους. Ο Διαλιανίδης είπε ότι το σταματάει και έκανε τους «Μικρομεσαίους» που ήταν σαν συνέχεια του «Ρετιρέ». Εγώ είχα κλείσει να συνεχίσω στο «Ρετιρέ», αλλά δεν σταμάτησε η ζωή μου εκεί. Έχω κάνει 47 σίριαλ, είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο ρόλο.

  • Τι θέλετε να ευχηθείτε;

Αισιοδοξία και να απολαμβάνουμε τη ζωή. Μια είναι η ζωή, περνάει και χάνεται. Αν είσαι αισιόδοξος είσαι δημιουργικός. Ο απαισιόδοξος δεν φτιάχνει ποτέ του τίποτα, είπε ο Τάσος Κωστής στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved