Σπυροπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον τοκετό! Το αψεγάδιαστο κορμί & η αλλαγή στα μαλλιά
Showbiz

Σπυροπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον τοκετό! Το αψεγάδιαστο κορμί & η αλλαγή στα μαλλιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σε τρυφερά ενσταντανέ στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά τον ερχομό του γιου τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε στο NOX να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα στο ζευγάρι με την Κωνσταντίνα να είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

spyropoulou-(9).jpg

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη και την εμφάνισή της αφού το total black σύνολο που επέλεξε αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της μετά τον τοκετό ενώ παρατηρήσαμε και την αλλαγή στα μαλλιά της.

Δες τις φωτό στη gallery

Όσο για το πώς κατάφερε να χάσει τα είκοσι κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της; Μπορεί η όμορφη μανούλα να έχει θέσει ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του γιου της, όμως δεν ξεχνά πως για να είναι δυνατή πρέπει να τρέφεται και σωστά.

spyropoulou-(1).jpg

Έτσι έβαλε στο πρόγραμμά της ένα σωστό διατροφικό πλάνο και αρκετές ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να επαναφέρει την σιλουέτα της. Και δείχνει να τα καταφέρνει άψογα. Η ίδια μάλιστα συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα γεύματα της. Ελαφρύ πρωινό αλλά χορταστικό, ενώ για μεσημεριανό συνδυάζει λαχανικά με πρωτεΐνη. Η Κωνσταντίνα δεν στερείται τίποτα, οι μερίδες είναι επαρκείς και σε συνδυασμό με την άσκηση τα έχει καταφέρει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved