Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μοιράστηκε την πρώτη της εικόνα με την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μοιράστηκε την πρώτη της εικόνα με την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη

Την πρώτη της ανάρτηση με την βαφτιστήρα της έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια πρόκειται να βαφτίσει την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη. Οι δύο κυρίες είναι κολλητές φίλες και όπως φαίνεται πέρασαν μαζί και τις ημέρες του Πάσχα.

Το Μεγάλη Σάββατο η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρήκε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την μικρή Ολίβια, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με την βαφτιστήρα της, ενώ σχολίασε στη λεζάντα: "Αγάπη. Καλή Ανάσταση για όλους μας. Με υγεία κ φως".

ntoretta.jpg



Η Μαίρη Συνατσάκη είχε αποκαλύψει για το όνομα της μικρής: "Θα την πούμε Ολίβια. Είχαμε κάνει ένα ψευτο-baby shower 7 άνθρωποι που ξέρανε από πριν τι ήταν για εμάς το μπεμπέ. Και αυτοί οι 7 που ήμασταν εκεί μαζεμένοι πρέπει να είδαμε γύρω στα 400 ονόματα εκείνη την ημέρα στο Google.Και η φίλη Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια. Και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε πολύ το Λιβ Τάιλερ. Και λέει το Ολίβια και λέω αυτό είναι καταπληκτικό, Ολίβια, Λίβι, Λιβ… Ελίτσα. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι γλυκό".

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved