Λευτέρης Γιοβανίδης: Ντύνεται γαμπρός! Ο γάμος στη Σύμη, το γλέντι και η πανέμορφη σύντροφός του
Showbiz

Λευτέρης Γιοβανίδης: Ντύνεται γαμπρός! Ο γάμος στη Σύμη, το γλέντι και η πανέμορφη σύντροφός του

Έναν ρομαντικό γάμο, όπως τον έχουν ονειρευτεί, ετοιμάζουν στο αγαπημένο τους νησί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Λευτέρης Γιοβανίδης και η σύντροφός του, Ξένια Κολαΐτη.

Η τελετή θα γίνει στο γραφικό νησί της Σύμης την Παρασκευή μετά το Πάσχα. Την είδηση του γάμου επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λευτέρης Γιοβανίδης στη Realnews:

«Παντρεύομαι την Ξένια στη Σύμη την Παρασκευή 21 Απριλίου». Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ιερά Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου, στην παραλία του Πανορμίτη, παρουσία κλειστού κύκλου καλεσμένων. Κουμπάροι θα είναι ένα φιλικό τους ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αγγλία.

giovanidis-(7).jpg

«Αυτές τις ημέρες περιμένουμε να έρθουν από το Λονδίνο οι κουμπάροι μας ο Δημήτρης Παναγόπουλος με τη σύζυγό του Σάντρα. Ο Δημήτρης είναι καλός μου φίλος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει κουμπάρος μου», δηλώνει ο ευτυχής γαμπρός στην «R».

Η χαρά του ζευγαριού δεν περιγράφεται. Ο Λευτέρης Γιοβανίδης που αυτό το διάστημα εργαζόταν πυρετωδώς για την παρουσίαση του νέου φιλόδοξου προγράμματος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, και η σύντροφός του είναι χαμηλών τόνων και σε αυτό το κλίμα θέλουν να κινηθεί και ο γάμος τους.

giovanidis-(4).jpg

Η πανέμορφη ψυχολόγος που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου της αναμένεται να κλέψει την παράσταση με το κομψό και μίνιμαλ νυφικό που έχει επιλέξει για τον γάμο της. «Η Ξένια είναι τόσο όμορφη που ό,τι και να φορέσει θα είναι πανέμορφη! Έχει επιλέξει να φορέσει ένα λιτό νυφικό», λέει στην «R».

Μετά τον γάμο, 0α ακολουθήσει γαμήλιο γεύμα για τους λίγους φίλους που θα ταξιδέψουν στο νησί. Το ζευγάρι, ωστόσο, θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αθήνα, για να γιορτάσει τη χαρά του, με συνεργάτες και ηθοποιούς που στο πέρασμα του χρόνου έχουν γίνει πλέον καλοί φίλοι.

giovanidis-(2).jpg

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον γνωστό θεατρικό σκηνοθέτη, ο οποίος έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Ιωνά. Η σχέση του με την Ξένια Κολαΐτη μετρά πλέον πέντε ολόκληρα χρόνια.

Τόσο στις πρεμιέρες των παραστάσεων που ανεβαίνουν στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο στην καρδιά του Πειραιά όσο και στα κοσμικά καλέσματα, η Ξένια συνοδεύει πάντα τον αγαπημένο της με χαρά και φροντίδα. Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια που διατηρούν σχέση τονίζουν πως είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και ο γάμος για αυτούς ήταν μια φυσική κατάληξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved