Σοκαρισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη: «Για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δεν μπορώ να το πιστέψω»
Showbiz

Σοκαρισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη: «Για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Σοκαρισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός είχε στενή συνεργασία μαζί του όταν στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστείων» είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τη μητέρα του.

Η εκπομπή Breakfast @Star επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα του καταλογίζουν. Εμφανώς αναστατωμένη δήλωσε:

tsaggani-georgoulis-(4).jpg

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος.

tsaggani-georgoulis-(2).jpg

Είναι ένα ευγενικό παιδί το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της»

tsaggani-georgoulis-(1).jpg

«Δεν δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι» , είπε

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved