Μαριλού Κοζάρου: Bachelor party πριν από το γάμο με τον Μουζουράκη – Η αποκάλυψη της Καινούργιου
Showbiz

Μαριλού Κοζάρου: Bachelor party πριν από το γάμο με τον Μουζουράκη – Η αποκάλυψη της Καινούργιου

Σε τροχεία γάμου βρίσκεται ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η μέλλουσα μαμά και νύφη μάλιστα αυτή την Κυριακή έχει υπογραμμίσει το bachelor party και την αποκάλυψη έγινε από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής (21-04) είπε πως:

marilou-mouzou-(3).jpg

«Εμένα το μυαλό μου είναι αλλού. Την Κυριακή έχω το bachelor της φίλης μου, της κολλητής μου, της Μαριλού που παντρεύεται τον Πάνο Μουζουράκη οπότε, αυτό που με νοιάζει είναι τι θα βάλουμε στο bachelor και όλα αυτά. Δε θα φωνάξουμε αγόρια για στριπτίζ. Θα φωνάξουμε τον Μουζουράκη στο τέλος. Είναι μεσημέρι, είναι και σε ενδιαφέρουσα πολλές φίλες μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα παντρευτούν στην Αίγινα και ήδη έχουμε δει και την αναγγελία του γάμου τους.

marilou-mouzou-(1).jpg

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κόζαρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα» έγραφε η αναγγελία του γάμου.

marilou-mouzou-(2).jpg

«Ο γάμος θα γίνει στο νησί της Αίγινας, γνωρίζουμε την ημερομηνία αλλά επειδή σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του ζευγαριού δεν θα την αποκαλύψουμε. Το κτήμα είναι ένα από τα καλύτερα και τα πολυτελέστερα της Αίγινας. Η Αίγινα είναι το ησυχαστήριό του, εκεί ηρεμεί και δημιουργεί και τη μουσική του. Το συγκεκριμένο κτήμα βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας», είχαν αποκαλύψει στο Πρωινό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved