Εύη Δρούτσα: Ο Μάνος Κατράκης, η άγνωστη σχέση με τη Ζωή Λάσκαρη και οι απίθανες συλλογές της
Showbiz

Εύη Δρούτσα: Ο Μάνος Κατράκης, η άγνωστη σχέση με τη Ζωή Λάσκαρη και οι απίθανες συλλογές της

Η Εύη Δρούτσα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της σε πρώτο ενικό

«Μια έντονη εικόνα που έχω από τα παιδικά μου χρόνια είναι να κάθομαι και να παρατηρώ τους θείους μου να γράφουν. Αδέλφια της μητέρας μου ήταν ο ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης και η συγγραφέας Λουλά Αναγνωστάκη. Πολλές φορές, εκεί που κάθομαι να γράψω, μου έρχονται στο μυαλό.

droutsa-(6).jpg


Πριν ασχοληθώ με τη στιχουργική, σπούδασα υποκριτική στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και είχα την τύχη ο πρώτος ρόλος μου να είναι σε παράσταση με τον Μάνο Κατράκη. Στα πρώτα χρόνια μου ως ηθοποιού συμμετείχα στη ραδιοφωνική αστυνομική σειρά «Το σπίτι των ανέμων» με τον Βύρωνα Πάλη και την Αφροδίτη Γρηγοριάδη.

Όταν ήμουν στο τελευταίο έτος της σχολής, μου ζήτησαν να βοηθήσω τη Ζωή Λάσκαρη, που τότε ήταν μεγάλη σταρ στο σινεμά, αλλά ήθελε να παίξει στο θέατρο. Για να παίξει όμως τότε στο θέατρο, θα έπρεπε να έχει δίπλωμα από σχολή, οπότε κάναμε μαζί πρόβες ένα απόσπασμα από το «Μιας πεντάρας νιάτα». Έτσι, έδωσε εξετάσεις και πήρε το δίπλωμα, οπότε μπόρεσε να παίξει στο θέατρο!
Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ θέατρο και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μιούζικαλ.

droutsa-(8).jpg

Όταν η κόρη μου, η Μαργαρίτα, σπούδαζε στο Λονδίνο, έβρισκα συνέχεια αφορμή να την επισκέπτομαι, ώστε να παρακολουθώ πολλές παραστάσεις.
Δεν είχα ποτέ κάποιο χόμπι. Για κάποια περίοδο όμως μου άρεσε και μάζευα στυλό από διαφημίσεις. Μέχρι που άρχισα να τα χρησιμοποιώ για να γράφω και σταμάτησαν να είναι... συλλεκτικά εκθέματα! Βέβαια έχω μανία με τα γυαλιά οράσεως και ηλίου. Έχω πάρα πολλά! Όποιο συρτάρι και να ανοίξεις στο σπίτι μου, θα βρεις σίγουρα κάνα δυο ζευγάρια»

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved