Ο επίγειος παράδεισος του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο με το ξύλο να κυριαρχεί παντού! Φωτό από το σπίτι
Showbiz

Ο επίγειος παράδεισος του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο με το ξύλο να κυριαρχεί παντού! Φωτό από το σπίτι

Ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του Λελέ Γκόφα τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει να μετατρέψουν το εξοχικό του τραγουδοποιού στη Λήμνο σε μόνιμη κατοικία τους και δηλώνουν πανευτυχείς γι' αυτό. 

“Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ» είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, αναφερόμενος στο σπίτι που διαθέτει στο νησί που τυγχάνει να είναι και τόπος καταγωγής του.

rokkos-lele.jpg

Με το νησί και ιδιαίτερα με το χωριό του, τον Κέρο, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και μάλιστα έχει κάνει και τατουάζ το όνομα Κέρος στο χέρι του.

Ο τραγουδιστής και δημιουργός, εκτός από τη μουσική, έχει και άλλη μία μεγάλη αδυναμία. Είναι η ξυλογλυπτική και η ξυλουργική και γι' αυτό το σπίτι στη Λήμνο έχει πολύ έντονο ως υλικό το ξύλο σε κάθε γωνιά του.

Κάτι άλλο που λατρεύει ο Στέλιος Ρόκκος στη ζωή του στη Λήμνο είναι ότι ζει μέσα στη φύση, δίπλα στη θάλασσα και έχει και τα δικά του χωράφια όπου καλλιεργεί διάφορα. Μάλιστα είχε πει παλιότερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Μισούσα το χωράφι όταν εξαναγκαζόμουν να πάω για να βοηθήσω τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι κοντά στη γη και να τρως την ντομάτα σου, να τρως το ψάρι σου».

Όσο για τη ζωή του στο νησί τα τελευταία χρόνια, είχε πει: «Με τη γυναίκα μου έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο βιοτικό επίπεδο. Τρώμε πιο υγιεινά, ζούμε πιο ήσυχα, όλα μου κάνουν ωραία εκεί. Πίστεψέ με, αν συνέχιζα να μένω Αθήνα, θα ήμουν μαραζωμένος. Και τώρα θα τσακωνόμασταν, δεν θα τα λέγαμε»...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved