Η έντονη δημόσια διαφωνία του Μόρτζου με τη σύζυγό του για τον Φιλιππίδη & η αμηχανία της Χρηστίδου
Showbiz

Η έντονη δημόσια διαφωνία του Μόρτζου με τη σύζυγό του για τον Φιλιππίδη & η αμηχανία της Χρηστίδου

Μία συνέντευξη του Γιάννη Μόρτζου για τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο, έφερε τον ηθοποιό αντιμέτωπο, δημόσια, με τη σύζυγό του Γιούλη Ζήκου η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα είχε πει λίγο πριν ο ηθοποιός. 

Κάτι που η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχτηκε ότι την έφερε σε αμηχανία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

mortzos-xristidou.jpg

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε για τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο είπε ότι συνεχίζει να είναι φίλος του και σπουδαίος καλλιτέχνης.

Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε εκεί αλλά τόνισε ότι οι καταγγέλλουσες και οι κινήσεις τους δείχνουν μία διάθεση αντεκδίκησης στον Πέτρο Φιλιππίδη.

mortzos-xritidou-2.jpg

Όταν λίγο αργότερα η σύζυγός του ρωτήθηκε επί του θέματος δεν έκρυψε την ενόχλησή της, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει ήδη «σκοτωθεί» μαζί του σε μεταξύ τους κουβέντες καθώς και η ίδια έχει δεχτεί πολύ κακές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Μάλιστα, σχολίασε τη δήλωση του Μόρτζου ο οποίος είπε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη στο θέατρο, με την Ζίκου να λέει πως αν είχαν κόσμο από κάτω να τους παρακολουθεί «με γεια τους, με χαρά τους».

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved