Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε κρητικό γάμο και τα παρανυφάκια Μπιάνκα και Κάρολος
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε κρητικό γάμο και τα παρανυφάκια Μπιάνκα και Κάρολος

Στην μαγευτική Κρήτη βρίσκεται η Βίκυ Καγιά όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια βρέθηκε στα Χανιά για να παρευρεθεί στον παραδοσιακό γάμο δύο αγαπημένων της προσώπων. Η ίδια βρέθηκε στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες.

Στα μοναδικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, βλέπουμε τη νύφη και τον γαμπρό αλλά και τα παιδιά της ντυμένα παρανυφάκια. Η ανάρτηση που έκανε συγκέντρωσε άμεσα πολλά likes και σχόλια.

Η Βίκυ Καγιά ήταν απαστράπτουσα, με σατέν μπεζ σύνολο. Για τα μαλλιά της επέλεξε κότσο ενώ ολοκλήρωσε την εικόνα της με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Η ίδια πόζαρε με τα αγαπημένα της πρόσωπα και τα δύο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο. "The perfect Cretan wedding! 🤍 #familytime", έγραψε η ίδια στην λεζάντα.

Δείτε στην παρακάτω Gallery τις φωτογραφίες:

H Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για την οικογένεια της.

«Όχι, δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Μπορεί να το έλεγα καμιά φορά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η αλήθεια ήταν άλλη. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν ήρεμη, δεν ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι. Με τον Ηλία έγιναν όλα πολύ γρήγορα γιατί ήμασταν ίδιοι. Από μικροί χτίζαμε μόνοι μας, μετά τα κάστρα γκρεμίζονταν, τα ξαναχτίζαμε, φροντίζαμε όλους γύρω μας. Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω».

Μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της και στο πώς έχει διαμορφωθεί ο δεσμός τους, μετά τον γάμο: «Στην αρχή με φρόντιζε εκείνος, μετά εγώ, γενικά αυτό πάει και έρχεται. Δεν κρατάμε λογαριασμό. Σε αυτή τη φάση νομίζω επανέρχομαι, παίρνω τη ρεβάνς. Αυτό είναι το ωραίο με τη σχέση μας. Δεν υπάρχουν τριαντάφυλλα και κόκκινα χαλιά, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, είμαι δυο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, χωρίς όμως ανταγωνισμό αλλά με σεβασμό. Και αγάπη. Για αυτό πάντα βρίσκουμε την άκρη».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved