Κυριάκος Κυανός: «Είχα κατάθλιψη. Έφτασα 160 κιλά, πλέον έχω χάσει τα 47»
Showbiz

Κυριάκος Κυανός: «Είχα κατάθλιψη. Έφτασα 160 κιλά, πλέον έχω χάσει τα 47»

Ο Κυριάκος Κυανός δηλώνει «Αναμάρτητος» και… παίζει με τα φίδια στο βιντεοκλίπ του ομώνυμου τραγουδιού του, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε επικά γλέντια και μετράει σημαντικές συνεργασίες, μιλάει στην «Espresso» για τη διαδρομή του από τη Δράμα έως την Αθήνα, αναφέρεται στις μάχες που έδωσε με την κατάθλιψη και τον καρκίνο, ενώ κάνει αποκαλύψεις για έναν συνάδελφό του που τον εμπόδιζε επί χρόνια να μπει στη δισκογραφία.

  • Κάποια στιγμή παραδέχτηκες δημόσια ότι «φλέρταρες» με την κατάθλιψη, όταν πήρες πολλά κιλά στη διάρκεια της καραντίνας.

Δεν «φλέρταρα» απλώς, μπήκα κανονικά σε… σχέση με την κατάθλιψη τότε! Εφτασα 160 κιλά, πλέον έχω χάσει τα 47… και συνεχίζω. Οταν στενοχωριέμαι, το ρίχνω στο φαΐ, δεν μπορώ να το ελέγξω. Ασυναίσθητα πιάνω τον εαυτό μου να ξεσπάει εκεί. Θεωρώ ότι το φαγητό μπορεί να οδηγήσει σε μια από τις πιο ύπουλες μορφές εθισμού. Υπάρχει έτσι κι αλλιώς ως οδηγία από τον οργανισμό μας ότι πρέπει να φάμε για να επιβιώσουμε. Το πόσο θα φάμε όμως, δεν το βάζεις σε… μέτρο όταν έρχεται ο πόνος ή η στενοχώρια. Πάντως, ανεξάρτητα από τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκα για το βάρος μου, θεώρησα πως ήταν δική μου ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου να χάσω κιλά, πρωτίστως για λόγους υγείας.

kyanos_kyriakos_328266022_3363310500606497_1733012903843228747_n.jpg
  • Οικογένεια ήθελες ή απλά προέκυψε όταν γνώρισες τη γυναίκα σου;

Ηθελα, εννοείται! Μεγάλωσα σε μια τόσο όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, που είχα πάντα στο μυαλό μου να δημιουργήσω κι εγώ κάτι αντίστοιχο. Η κορούλα μας, η Αργυρώ, η οποία γεννήθηκε στην καραντίνα και είναι τώρα τριών ετών, έχει κλέψει το ενδιαφέρον μας από οτιδήποτε άλλο.

  • Έχεις δηλώσει στο παρελθόν ότι ο ερχομός της κόρης σου σε έσωσε από τον καρκίνο. Πώς έγινε αυτό;

Η δύναμη που σου δίνει ένα παιδί όταν έρχεται στον κόσμο μόνο να σε σώσει μπορεί. Βέβαια, μας βοήθησε ο Θεός σε όλο αυτό, γιατί είναι κάτι που είχα πολεμήσει και παλιότερα, οπότε υπήρχε επαγρύπνηση. Αν όμως δεν είχα δημιουργήσει την οικογένειά μου, δεν θα το πρόσεχα ούτε θα ασχολούμουν, ειδικά με την καραντίνα, τα κιλά και όλα αυτά θα με έπαιρνε σίγουρα… από κάτω. Η πληροφορία ήρθε λόγω ενός ατυχήματος στο πόδι μου, όταν μια εξέταση έδειξε ότι είχα ανεβασμένες τιμές σε κάποια αιμοσφαίρια. Το βρήκαμε στο ξεκίνημά του και δεν βασανίστηκα. Βέβαια, θα μπορούσα και να μην το βρω, οπότε ήταν ένα θαύμα για μένα αυτό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved