Στέλλα Κονιτοπούλου: «Στην πραγματικότητα δεν σταμάτησα ποτέ, απλώς η εποχή άλλαξε»
Showbiz

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Στην πραγματικότητα δεν σταμάτησα ποτέ, απλώς η εποχή άλλαξε»

Η Στέλλα Κονιτοπούλου μιλά για όλους και για όλα, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Αληθινή, εργατική και πάνω απ’ όλα συνειδητοποιημένη. Με εξομολογητική διάθεση απαντάει με άνεση σε όλα τα ερωτήματα.

  • Κάνατε τεράστιες επιτυχίες εκείνη την εποχή, γίνατε αναγνωρίσιμη στον κόσμο, βγάλατε τραγούδια που σαρώσανε. Αργότερα τι συνέβη και σταματήσατε τις εμφανίσεις;

Δεν σταμάτησα ποτέ στην πραγματικότητα. Απλώς η εποχή άλλαξε και μαζί και οι καλλιτεχνικές μου ανάγκες. Το κλείσιμο των δισκογραφικών εταιρειών, η κρίση, πρόσφατα ο covid, άλλαξαν απόλυτα τις συνθήκες της δουλειάς αυτής και κατά συνέπεια άλλαξαν και τα κριτήρια του κοινού που μας ακούει.

Οι αλλαγές αυτές με βρήκαν σε μία φάση που μετρούσα ήδη 3 δεκαετίες στο τραγούδι, οπότε η ανάγκη μου να κάνω πιο επιλεκτικά πράγματα ήταν λογικό να προκύψει. Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι έχω αφήσει καλά τραγούδια, που θα μείνουν ως παρακαταθήκη για το νησιώτικο είδος. Πολλά μάλιστα από αυτά, κάνουν νέα πορεία χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία τους. Αυτό με ικανοποιεί πολύ περισσότερο από το να επιδιώκω την υπερ-προβολή.

stella-konitopoulou.jpg
  • Είστε μια πολύ όμορφη γυναίκα και το επάγγελμά σας είναι κυρίως στη νύχτα. Σας δυσκόλεψε αυτό στην οικογενειακή σας ζωή;

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα, ό,τι άβολο ένιωθα ότι μπορεί να προκύψει το απέφευγα πριν βρεθώ σε δύσκολη θέση. Η αλήθεια είναι πως είναι κρίμα να θεωρούμε ότι η καλή εμφάνιση είναι πρόβλημα στη νύχτα, γιατί θεωρώ πως είναι καλό το ταλέντο να συνδυάζεται και με αυτό το στοιχείο.

Μακάρι κάποια στιγμή να μην μας απασχολούν αυτά! Με την οικογένειά μου δεν είχα καμία απολύτως δυσκολία σε αυτό, γιατί υπήρχε εμπιστοσύνη και εγώ πάντοτε φρόντιζα να είμαι σωστή, είπε η Στέλλα Κονιτοπούλου στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved