Γιορτή της Μητέρας: Η Ελένη Φουρέιρα μας «συστήνει» τον γιο της - Τα σχόλια των διάσημων φίλων της
Showbiz

Γιορτή της Μητέρας: Η Ελένη Φουρέιρα μας «συστήνει» τον γιο της - Τα σχόλια των διάσημων φίλων της

Γιορτή της μητέρας: Σήμερα γιορτάζουν οι μανούλες και από το πρωί της Κυριακής 14/5 το timeline του Instagram έχει «πλημμυρίσει» από συγκινητικά λόγια, τρυφερές ευχές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

H Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις διάσημες μητέρες που θέλησε να μοιραστεί μερικές υπέροχες εικόνες.

Σε μία από αυτές, έχει στην αγκαλιά της τον γιο της με το πρόσωπο της να τα λέει όλα. Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για να μας «συστήσει» ουσιαστικά τον γιο της.

Η τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από 3,5 μήνες. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Αλμπέρο Μποτία είδαν τη ζωή τους να αλλάζει.

Η γνωστή τραγουδίστρια γιορτάζει πρώτη φορά ως μητέρα και με αφορμή αυτό, ανέβασε στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες. Στο υλικό που θα δείτε βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα κατά την περίοδο που ήταν έγκυος, μια τούρτα που γράφει «best mom», και δύο εικόνες με πρωταγωνιστή τον Μποτία junior.

«Happy Mother’s Day» ήταν το μόνο που έγραψε.

Δείτε τις εικόνες:

Η εν λόγω ανάρτηση όπως ήταν φυσικό έφερε πολλά likes και σχόλια. Αρκετοί ήταν και οι διάσημοι φίλοι της Ελένης Φουρέιρα που έσπευσαν να σχολιάσουν. Μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά, ο Στέλιος Κουδουνάρης αλλά και ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2023, Άντριου Λάμπρου o οποίος πήρε τελικά την 12η θέση.

Δείτε τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved