Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Είναι ευλογία να δουλεύεις με τη Μαρία Καβογιάννη»
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Είναι ευλογία να δουλεύεις με τη Μαρία Καβογιάννη»

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη, κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πρωτότυπη κωμική σειρά «Ζωή», της Δωροθέας Πασχαλίδου, που προβάλλεται από το ΑΝΤ1+.

Η ίδια μιλά για όλα σε εβδομαδιαία εφημερίδα και φυσικά αναφέρεται και στη Μαρία Καβογιάννη!

«Όταν διάβασα το σενάριο, τρελάθηκα. Είχα χρόνια να πάρω στα χέρια μου ένα τόσο καλό σενάριο, που ήταν κωμικό, που ήταν ευαίσθητο, είχε σχέσεις χαρακτήρες και ήταν γραμμένο με έμπνευση. Επομένως ήθελα πολύ να είμαι σε αυτή τη σειρά, γιατί για μένα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο (αυτό που λέμε στο θέατρο η "μετάφραση") ο τρόπος που μιλάς και αυτά που λες», λέει.

Σε κάθε επεισόδιο, η Ζωή (Μαρία Καβογιάννη) καλείται να βοηθήσει κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή να εκπληρώσει μια επιθυ μία.

roumelioti2.jpg

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποδύεται τη Γιάννα, φίλη και συνάδελφο της Ζωής.

«Η σχέση αυτών των δύο γυναικών δείχνει πώς δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να γίνουν φίλοι. Η Γιάννα πίστεψε τη Ζωή σε κάτι εντελώς παράλογο, όπως είναι το να βλέπεις πεθαμένους. Την πίστεψε γιατί την αγαπούσε αλλά και λόγω χαρακτήρα, είναι λίγο αλαφροΐσκιωτη, της αρέσει η περιπέτεια, θέλει να ζήσει, να βρει νόημα στη ζωή της γιατί είναι ένα πολύ πονεμένο παιδί», λέει, αναφερόμενη στην αξία της φιλίας που δένει τις δύο ηθοποιούς και στην πραγματική ζωή.

«Με τη Μαρία είναι ευλογία κάθε άνθρωπος να δουλεύει. Η δοτικότητα και η γενναιοδωρία της με τους ανθρώπους που συνεργάζεται σε αφήνουν άναυδο. Δεν το συναντάς πολύ συχνά. Και όχι επειδή κάποιοςείναι κακοπροαίρετος, αλλά μπορεί κάποιες φορές να είναι τόσο βυθισμένος στον εαυτό του, στο εγώ του και σε αυτό που πρέπει να βρει για να παρουσιάσει, ώστε να μην ακούει τον διπλανό του. Η Μαρία παίζει μπάλα, μπαίνει μέσα σε ένα γήπεδο και ξέρει ότι πρέπει να ρίξει την μπάλα. Γι' αυτόν τον λόγο είναι τόσο μαγική, κι ανθίζει κι αυτή μέσα σε αυτό και όλοι οι άλλοι γύρω της», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη reallife.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved