Φωτεινή Αθερίδου: Μάθε λεπτομέρειες της δεύτερης γέννας – «Μοιάζει στον παππού, Θοδωρή»!
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Μάθε λεπτομέρειες της δεύτερης γέννας – «Μοιάζει στον παππού, Θοδωρή»!

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε στις 15 Μάη η Φωτεινή Αθερίδου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Φωτεινή Αθερίδου και ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της, Βασίλης Βεργέτης, μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε λεπτομέρειες του τοκετού.

atheridou-(3).jpg


Αρχικά ανέφερε: ««Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.500. Μπορέσαμε και κάναμε αυτό που ήθελε κι ονειρευόταν, να γεννήσει φυσιολογικά, καθώς ο ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή. Είναι πανευτυχής. Βεβαίως και γίνεται. Θέλει έναν σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα, απαιτεί υπομονή από την γυναίκα κι από το ιατρικό προσωπικό, τον γιατρό και τις μαίες μας. Είναι πανευτυχής, χαρούμενη και χαμογελαστή.»!

Και πρόσθεσε: «Βεβαίως κι ο μπαμπάς ήταν μέσα. Είναι κάποιες στιγμές που είναι κορυφαίες και μοναδικές στην ζωή κάποιου ανθρώπου, η γέννηση του παιδιού του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι δύο μαζί;».
Και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το νεογέννητο: « Από ό,τι άκουσα τα σχόλια τείνουν ότι μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, στον παππού. Ήταν ευτυχισμένοι. Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία συγκινητική στιγμή»!


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή,Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved