Δημητρίου: Ραγίζει καρδιές το "αντίο" της στον Κακέτση – «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»
Showbiz

Δημητρίου: Ραγίζει καρδιές το "αντίο" της στον Κακέτση – «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη.

Η Άντζελα Δημητρίου με ένα μήνυμα στο Instagram και ένα κολάζ από παλιότερες κοινές τους φωτογραφίες θέλησε να αποχαιρετήσει τη μεγάλη της αγάπη.

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα ..." Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

antzela-dimitriou-1.jpg

Ο επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία απέκτησαν ένα γιο, αλλά ερωτεύτηκε τρελά την Άντζελα Δημητρίου και χώρισε την ηθοποιό.

DSC7130-copy.webp

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Στηβ Κακέτσης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved