Στηβ Κακέτσης: Ο έρωτας με την Άντζελα Δημητρίου και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ποτέ
Showbiz

Στηβ Κακέτσης: Ο έρωτας με την Άντζελα Δημητρίου και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Στηβ Κακέτσης μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και καταστημάτων εστίασης ενώ πολυτάραχη ήταν και η προσωπική του ζωή καθώς αγαπούσε πολύ τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του.

kaketsis-dimitriou-(6).jpg

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο ενώ πολύς λόγος είχε γίνει και για την σχέση του με την Άντζελα Δημήτριου. Οι δυο τους είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα που όμως δεν κατέληξε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο επιχειρηματίας είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό «ΕΓΩ». «Ναι, δεν το αμφισβητώ. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι στα μέλια στα καλά και όταν χωρίσω, βρίζω», είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

kaketsis-dimitriou-(3).jpg

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε αποκαλύψει

H Άντζελα Δημητρίου είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση σε πολλές συνεντεύξεις της.

kaketsis-dimitriou-(7).jpg

«Ήταν ο έρωτας που δεν περνάει, ο έρωτας που μένει. Με τον Στηβ περάσαμε από πολλά πράγματα, από πολλά στάδια, πολλές δοκιμασίες. Δοκιμάστηκε και εκείνος και εγώ. Είναι πάνω από όλα άνδρας, είναι ντόμπρος, ειλικρινής, ό,τι έχει να στο πει θα στο πει στο πρόσωπο. Δώσαμε ο ένας στον άλλο πολλά πράγματα. Του λείπουν ακόμα πράγματα από εμένα, όπως και εμένα μου λείπουν»

«Όλα στη ζωή μας έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Με τον Στηβ δεν φτάσαμε εκεί που έπρεπε να φτάσουμε, στον γάμο. Ενώ είχαμε αρραβωνιαστεί δεν φτάσαμε στον γάμο για πολλούς λόγους. Ήταν πολλά τα χρόνια, έπρεπε να παντρευτούμε, εγώ το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να νιώσω ότι έχω τον πρώτο ρόλο στη ζωή του. Δεν μου αρέσει ο δεύτερος ρόλος, δεν τον ήθελα ποτέ στη ζωή μου. Ένας λόγος που δεν ήμουν με τον πατέρα της κόρης μου ήταν αυτός. Στη ζωή μου έχω μάθει να έχω πάντα τον πρώτο ρόλο. Δεν είχα ποτέ διπλό ταμπλό στη ζωή μου, γιατί να έχει διπλό ταμπλό κάποιος άνδρας; Όταν ξεκαθάρισε το θέμα, του είπα ότι δεν τον ήθελα εγώ. Είχα κουραστεί»

Η Άντζελα Δημητρίου στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του βυθίστηκε στη θλίψη!

kaketsis-dimitriou-(2).jpg

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα ..." Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στο Instagram της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved