Κόνι Μεταξά: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις φίλες της - Οι χαρούμενες πόζες τους!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις φίλες της - Οι χαρούμενες πόζες τους!

Ακόμα ένα ταξίδι για την Κόνι Μεταξά που λατρεύει τις αποδράσεις, είτε με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση, είτε με τις φίλες της! Δείτε την να ποζάρει χαρούμενη στο Άμστερνταμ!

Ένα διάλειμμα από τις καθημερινές επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Κόνι Μεταξά η οποία ταξίδεψε στο εξωτερικό μαζί με τις φίλες της.

Το απόγευμα της Δευτέρας η δημοφιλής perforrmer έφτιαξε την βαλίτσα της ταξίδεψε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ.

Πρόσφατα, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ταξίδεψαν μέχρι την Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι δυο τους καθώς στις φωτογραφίες τους είδαμε μαζί με τους γονείς του πολίστα.

koni.jpg

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει καταφέρει να χτίσει μια απίθανη σχέση με τα πεθερικά της, τόσο καλή που πήγαν και μαζί διακοπές.

Η Κόνι Μεταξά είναι πάρα πολύ ενεργή σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται μαζί μας μέσα από αυτά, καθημερινά, πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

koni - 1

Λατρεύει να ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες από τα ταξίδια της και έτσι απολαύσαμε και εμείς τις βόλτες της στην πανέμορφη πόλη μαζί με την παρέα της, όπου επισκέφθηκαν όλα τα υπέροχα αξιοθέατα.

Η Κόνι Μεταξά με τις αγαπημένες της φίλες, περπάτησαν στα πανέμορφα κανάλια του Άμστερνταμ, πήγαν στα πιο ξεχωριστά μουσεία και δοκίμασαν τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις της ολλανδικής κουζίνας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κόνι Μεταξά στον λογαριασμό της στο Instagram

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved