Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Μαγικές εικόνες από τις διακοπές τους στην Ελλάδα
Showbiz

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Μαγικές εικόνες από τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένος της κάνουν διακοπές στην πανέμορφη Σαντορίνη. Η εντυπωσιακή κυρία μοιράστηκε πλούσιο υλικό από την εξόρμηση τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια δείχνει χαρούμενη στην αγκαλιά του Αντεργκάρο και με φόντο το ηλιοβασίλεμα του νησιού απολαμβάνει υπέροχες στιγμές στη χώρα που λατρεύει.

Η παρουσιάστρια όπως δείτε και παρακάτω επέλεξε σε μερικές εικόνες να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που θα φέρει στον κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο» ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τη διάγνωσή της με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα, είπε:

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα "πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;"», τονίζοντας παράλληλα και τη στήριξη που έλαβε, τόσο από τον πατέρα όσο και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ» είπε η Μαρία Μενούνος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved