Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό – Έτσι διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό – Έτσι διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Στην Αίγινα βρέθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου η Τόνια Σωτηροπούλου.

Παρέα με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια απόλαυσαν την υπέροχη τελετή γάμου αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε μετά καθώς με τον Πάνο Μουζουράκη τους συνδέει στενή φιλία.

sotiropoulou-(2).jpg

Το ζευγάρι ωστόσο φρόντισε να περάσει και όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τις παραλίες με την Τόνια Σωτηροπούλου να μοιράζεται με τους followers της, τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό λίγο πριν μπει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού.

Όπως θα δεις και στη gallery η Τόνια ποντάρει στα ψηλομέσα μπικίνι που αναδεικνύουν άψογα την μεσογειακή της σιλουέτα.

Δες την να ποζάρει με μαγιό στη gallery που ακολουθεί

Όσο για το πώς διατηρεί την σιλουέτα της, η ίδια έχει πει πως: «Το πρωί θα φάω γιαούρτι µε φράουλες ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής µε ελάχιστο µμέλι ή θα πιώ έναν φρέσκο χυμό µε πολλά φρούτα στον οποίο βάζω µμέσα και γιαούρτι. Για σνακ συνήθως τρώω ένα αβοκάντο, το οποίο κόβω στη µέση και βάζω γιαούρτι, τυρί, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Είναι ένα σνακ πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, που µου δίνει πολλή ενέργεια. Το µεσημέρι θα φάω µια πολύχρωµη σαλάτα µε φρούτα και λαχανικά, και το βράδυ κάτι ελαφρύ, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιµο. Γενικά τρώω πολλές σαλάτες, όσπρια αλλά και υποκατάστατα κρέατος όπως η σόγια. Για παράδειγμα, µια µπολονέζ µε κιμά σόγιας, που έχει 92% λιγότερα λιπαρά χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Forma.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved