Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα και μας αφήνει άφωνους με τη σιλουέτα της
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα και μας αφήνει άφωνους με τη σιλουέτα της

Επάξια στη λίστα με τις πιο καλλίγραμμες κυρίες της ελληνικής showbiz έχει μπει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Το πρώην μοντέλο συνεχίζει μετά από τρεις εγκυμοσύνες α διατηρεί την άψογη σιλουέτα της και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά στην περίπτωσή της οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

xrousala-(4).jpg

Πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε μια φωτογραφία στη οποία ποζάρει με το απίθανο μπικίνι της στην πισίνα! Αυτό που κανείς μπορεί να παρατηρήσει είναι ότι στα 40 της η Μαριέττα διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει τα μυστικά της.

«Προσπαθώ να συνδυάζω πολλές πηγές βασικών βιταμινών. Σίγουρα περιλαμβάνει βρόμη και φρούτα για πρωινό. Για κυρίως γεύμα, προτιμώ τα ψητά και αποφεύγω τα τηγανητά. Μέσα στην εβδομάδα τρώω οπωσδήποτε όσπρια και συνοδεύω πάντα το φαγητό μου με σαλάτα, είτε ωμή, όπως μαρούλι, λάχανο, ντομάτα, αβοκάντο, είτε βραστό κουνουπίδι, μπρόκολο, πατάτες, κολοκύθια.

Μου αρέσουν πάρα πολύ και τα φρούτα. Είμαι από τους ανθρώπους που, όταν πεινούν και σκέφτονται τι θα φάνε, δεν τους έρχεται στο μυαλό, για παράδειγμα, ένα μπέργκερ, αλλά κάποιο φρούτο. Πρέπει, όμως, γενικά να πω ότι μου αρέσουν αυτές οι τροφές, ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής. Δεν το κάνω μόνο για να έχω ωραίο κορμί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved