Tο τρυφερό «αντίο» του Ζαχαράτου στη Γαληνέα: «Ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια»
Showbiz

Tο τρυφερό «αντίο» του Ζαχαράτου στη Γαληνέα: «Ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια»

Βαρύ το πένθος για τον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό της Νόνικας Γαληνέα σήμερα (2/6) που άφησε την τελευταία της πνοή στα 84 της χρόνια και μόλις λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της που ήταν στις 8 Ιουνίου. 

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της ή τη συναναστράφηκαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνη.

Ανάμεσά τους και ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, πολύ τρυφερό και γλυκό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός performer ανέβασε κοινή τους φωτογραφία από παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές και έγραψε στη λεζάντα της:

«Λατρεμένη μου Νόνικα, είσαι και θα παραμείνεις για πάντα ο Ήλιος που θα φωτίζει τις ζωές μας … Τώρα ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια… σου έχουν κρατήσει την καλύτερη θέση!! Σ ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε θα είναι φυλαχτό στην ψυχή μου».

Snapinsta.app_350720641_917451059349746_8461694200567089992_n_1080.jpg

Η Νόνικα Γαληνέα, όπως αποκάλυψε ο γαμπρός της Μάκης Μηλάτος, σύζυγος της κόρης της Αμαλίας Μουτούση, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Η Νόνικα Γαληνέα υπήρξε παντρεμένη με τον πατέρα των παιδιών της, ψυχολόγο στο επάγγελμα και μαζί του είχε αποκτήσει τρεις κόρες που ακολούθησαν τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής.

Υπήρξε για παραπάνω από δύο δεκαετίες σύντροφος του επίσης αξέχαστου Αλέκου Αλεξανδράκη και όπως έλεγε και η ίδια συχνά σε συνεντεύξεις της, ήταν ο άγγελός της. Σήμερα, έφυγε για να πάει να τον βρει όπως σημειώνουν με τα μηνύματά τους όσοι γνώριζαν το πόσο μεγάλο έρωτα μοιράστηκαν οι δύο ηθοποιοί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved